Foto: PantherMedia/Scanpix
Ja tev radušās aizdomas par iespējamiem mīļotā vīrieša sānsoļiem, to iespējams noteikt pēc septiņām samērā nekļūdīgām pazīmēm, kas nodod partnera neuzticību. Šoreiz gan nerunāsim par tik klišejiskām lietām, kā ar lūpukrāsu noziesta vai pēc sveša aromāta smaržojoša krekla apkaklīte, bet ikdienišķiem paradumiem, kas bieži vien nodod vaininieka patiesos nodomus.

Kā apgalvo Psychologytoday.com, krāpšana no vīrieša puses ir viegli atklājama, sievietei vien jābūt nedaudz vērīgākai nekā citkārt. Tomēr jāņem vērā, ka patiešām viegli krāpšanu konstatēt būs tikai tad, ja arī pašam vīrietim šīs jaunās attiecības šķiet kaut kas nozīmīgs, nevis sānsolis.

Ja kungam kāja paslīdējusi vienreiz – komandējumā, alkoholā mērcētā korporatīvajā ballītē vai tamlīdzīgā pasākumā, tu to varētu arī nepamanīt. Bet arī šajos gadījumos darbojas likums: jo godīgāka un atklātāka būs tava attieksme pret viņu, jo vairāk viņu, iespējams, mocīs vainas izjūta, un viņš agri vai vēlu sevi nodos. Protams, ir arī rūdīti meļi un enciklopēdiju cienīgi gadījumi, taču par tiem šoreiz nerunāsim.

Nodevīgais zvans no "automehāniķa"

Būt mobilam bez viedtālruņa mūsdienās vienkārši nav iespējams, tāpēc, pat rūpīgi slēpts, kreisais sakars kādā vīrieša neuzmanības mirklī tomēr parādīsies telefona ekrānā. Te "automehāniķis" sāk runāt sievietes balsī, te no darba zvana vakaros un pat vēlā naktī, bet īsziņas pienāk ar apskaužamu regularitāti.

Sastopoties ar šiem signāliem, ikviena sieviete drīz vien sapratīs, ka vīrietis kaut ko slēpj: tālruni pastāvīgi nēsā sev līdzi, necieš ne mazāko pieskaršanos tam, runā, ieslēdzies vannasistabā, un tamlīdzīgi. Tiesa, nevajadzētu gan uzreiz padomāt sliktāko – ja nu vīrietis gatavo tev pārsteigumu laulības dzīves gadadienā?

Spalvu uzspodrināšana

Foto: PantherMedia/Scanpix

Skaidri meli, miglainas atrunas

Foto: PantherMedia/Scanpix

Citāda izturēšanās

Foto: PantherMedia/Scanpix

Kur palika viņa gaume?

Foto: Shutterstock

Lietošanas pamācība

Foto: Shutterstock
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!