Foto: PantherMedia/Scanpix
Viņš jautāja, tu piekriti. Ko nu? Saderināšanās nenoliedzami ir viens no neaizmirstamākajiem dzīves mirkļiem, tomēr emociju jūklī noder arī rīcības plāns tālākajam kāzu sagatavošanas posmam. Šai sakarā piedāvājam interneta vietnes "MSN Living" apkopotos padomus, kas var lieti noderēt.

Piezvani tuvākajiem

Lai tava manikīra speciāliste par skaisto notikumu neuzzinātu pirms tavas omītes, kas priecīgo notikumu gaidījusi jau sen, paziņo par saderināšanos saviem tuvākajiem, pirms to uzzina citi.

Apdrošini gredzenu

Protams, materiālās pasaules iekļaušana romantikas burbulī, kurā nu dzīvo, nav no tiem patīkamākajiem notikumiem. Tomēr gadījumā, ja gredzens nekalpos tik ilgi, cik tam paredzēts, būsi priecīga, ka esi laikus par to padomājusi.

Izbaudi mirkli

Pirms mešanās kāzu plānošanā, izbaudi patīkamo notikumu divvientulībā ar savu mīļoto. Kleitas izvēle un svinību plānošana taču nav svarīgāka par jūsu savienības patiesajiem iemesliem, vai ne?

Veic manikīru

Tā kā visu acis nu būs pievērstas tavam zeltnesim, parūpējies, lai gredzenu neaizēno apdrupusi nagu laka vai nekoptas rokas.

Sāc sapņot

Izmantojot visdažādākos iedvesmas avotus, vari sākt piefiksēt idejas par to, kādas kāzas vēlies.

Izplāno budžetu

Lai vēlāk nenāktos vilties, ņem vērā, ka viens no pirmajiem uzdevumiem pirms kleitas nolūkošanas un kāzu ceremonijas vietas izvēles, ir savu iespēju noskaidrošana. Vienojaties ar partneri par to, cik esat gatavi tērēt priecīgā notikuma atzīmēšanai, lai izpaliktu nepatīkami pārsteigumi.

Ievies kalendāru

Ja plāno krāšņas kāzas ar daudziem viesiem un interesantām aktivitātēm, tev nenoliedzami nāksies tikties ar visdažādāko jomu profesionāļiem, kas realizēs tavas ieceres. Lai nepiemirstu svarīgākās tikšanās, iegādājies kalendāru, kurā piefiksēt norunātās vizītes.

Nolīgsti kāzu plānotāju

Ja maciņš to ļauj un savu kāzu rīkošanas organizatoriskos jautājumus vēlies uzticēt profesionāļiem, nolīgsti kāzu plānotāju, pirms esi uzsākusi reālus sagatavošanās darbus. Iespējams, viņai padomā būs krietni oriģinālāki un izdevīgāki risinājumi.

Dari visu laikus

Ņem vērā, ka kāzas nav ballīte, kuru vari sarīkot pēdējā brīdī. Lai neiedzīvotos stresā un nepatīkamās emocijās, uzsāc to plānošanu laicīgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!