Foto: DELFI

Mūziķe Māra Upmane-Holšteine un dziesminieks Goran Gora 11. septembrī ģimenē sagaidīja savu otro kopīgo bērnu – dēlu Ezru Klāvu. Kas mainījies viņu ikdienā un kā abu savienībā tiek dalīti mājas darbi? Sarunu šovā "Starp mums runājot" par to stāsta Māra Upmane-Holšteine.

Māra stāsta, ka bērniņš Māras ģimenē bija pat ļoti ilgi plānots un esot bijusi sajūta, ka vajag "nākamo pakāpi". "Ar diviem bērniem tu iemācies, ka vairs nav tik ļoti jāstreso par visu kā tad, kad bija tikai viens bērns. Patiesībā, man liekas, ka ar diviem savā ziņā ir vieglāk, jo tu saproti, ka simts procentu uzmanību tāpat vairs nevarēsi dalīt tam mazajam un tad jau tu sāc saprast, ka arī tam pavisam mazajam nevari veltīt simts procentu uzmanību. Vienvārdsakot, ņem vienkārši visu vieglāk un zini, ka tas bērns "nesaplīsis"," skaidro Māra.

Kā darbi tiek dalīti mājās? "Jāsaka, ka man ir izcili paveicies ar vīru šajā ziņā, jo mēs dalām faktiski mājas pienākumus, bērnus uz divi. Mums ir skaists kalendārs, mēs viens otru atbalstām koncertdzīvē, mājas dzīve," tā Māra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!