Foto: Shutterstock
Ko darīt, ja tu vēlētos pārmaiņas seksā ar mīļoto vīrieti, bet tevi pārņem mulsums, domājot par to, jo tu neproti uzsākt sarunu par šo tēmu ar savu partneri? Padomu dzimumattiecību jautājumos sniedz Artūrs Šulcs, seksologs un pārmaiņu treneris.

"Iesaku metodi – iepazīšanās no jauna. Norunāt satikšanos kafejnīcā it kā no jauna. Jauka sieviete, interesants vīrietis, kuri satiekas publiskā telpā, kur netrūkst komplimentu un pavedināšanas. Jau kafejnīcā var pieskarties ķermeņa atklātajām vietām, izspēlēt procesu, kad vīrietis pierunā sievieti doties līdzi.

Attiecību brīdī, kad pāris sāk izģērbties, viņi var parādīt viens otram, kā masturbē. Tieši šis pāra attiecībās ir viens no atklātības robežstabiem, kam vajadzētu būt. Pastāstīt ķermeniskās izjūtas ir grūti, vieglāk parādīt, kā cilvēks uzbudinās, kā nāk bauda, rādīt veidu, intensitāti un vietas. Ja viens vai abi partneri nav sisti ar maisu – vajadzētu izdoties. Sapratīs. Tā ir iespēja tuvāk uzzināt, kas patīk otram. To, ko sieviete vēlas saņemt, viņa izdara vīrietim. Piemēram, masāžu.

Starp citu, runāt par seksa tēmām vedina arī Latvju dainas. Uzklikšķiniet internetā www.folkora.lv, kur atradīsiet nerātnās dainas. Cilvēka seksuālo dzīvi var tvert kā sakrālu procesu, nevis kaut ko netīru un neķītru."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!