Foto: Publicitātes foto

Vai vērts raudāt vīrieša dēļ? Lai attiecības būtu izdevušās partneriem jābūt no vienas vides? Savās domās, atziņās un dzīves stāstos sarunu šovā "Starp mums runājot" dalās operdziedātāja Inese Galante.

Vaicāta, vai vīriešu dēļ ir vērts raudāt, Galante atzīst: "Vīrieši ir ļoti dažādi." Tātad viss vairāk vai mazāk atkarīgs no konkrētā vīrieša. "Runājot par sevi, es domāju, ka katram vīrietim ir savs laiks tavā dzīvē, un, ja viņš ir izsmelts, tad jāiet tālāk, tomēr dzīve turpinās," uzskata dziedātāja.

Galante stāsta, ka viņas dzīvē ir bijuši daudzi notikumi, tomēr ar operdziedātājas profesiju upurēt sevi vīrietim īsti nav iespējams vai ir ļoti grūti: "Tā ir ļoti egoistiska profesija, kura paņem tevi ar ragiem, nagiem – 24 stundas dienā." Viņa min, ka, piemēram, viņas gadījumā, vīrietim ir jābūt no tās pašas vides vai tuvu tai. "Cilvēks no citas pasaules to nevar saprast."

Runājot par to, kā Galante izvēlējās savu pašreizējo vīrieti, viņa atklāj, ka viņš esot izvēlējies viņu. "Viņš mani atrada Anglijā, kad es tur uzstājos. Speciāli aizbrauca no Vācijas uz turieni, lai mani dzirdētu, redzētu, jo viņš strādā klasiskajā radio un bija mani dzirdējis."

Tāpat slavenā operdziedātāja, kā arī starptautiskā mūzikas festivāla "Summertime" idejas autore un patronese stāsta, ka attiecībās svarīgas kopīgas intereses vai vismaz lietas, par kurām pačalot. "Ja ir interesanti ar cilvēku pavadīt laiku, ja ir par ko runāt un vairāk vai mazāk skatās uz vienu pusi, tad ar to var iesākt. Var šad un tad būt arī interesanti pavadīt laiku ar cilvēku, kurš ļoti atšķiras, bet, vai to ilgi var izturēt – man grūti atbildēt."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!