Konkursam, kura uzvarētājiem tiks dota ekskluzīva iespēju salaulāties vienā no mūsdienu Rīgas panorāmas nozīmīgākajām sastāvdaļām – Rīgas radio un televīzijas tornī, līdz 18.janvārim pagarināts pieteikšanās termiņš! Tā portālu "Delfi" informē konkursa rīkotāji.

Tie, kas vēlas savu nozīmīgāko dzīves notikumu piedzīvot gandrīz 100m metru augstumā ar 360 grādu skatu uz visu Latvijas galvaspilsētu un tās apkaimi, tiek aicināti sūtīt savu pieteikumu uz e-pastu  tvtornis.konkurss@gmail.com un kļūt par dalībnieku Rīgas televīzijas un radio torņa sadarbībā ar kāzu portālu precos.lv rīkotajā konkursā saderinātajiem.

Sākot no nākamā gada jebkurš jaunais pāris varēs laulāties arī ārpus dzimtsarakstu nodaļas - piemēram, brīvā dabā, muzejā, vai kādā citā brīvi izvēlētā vietā. Tieši tāpēc Rīgas radio un televīzijas tornis piedāvā konkursu saderinātajiem, kas vēlas iegūt ekskluzīvu atļauju salaulāties augstākajā publiski pieejamajā skatu punktā Rīgā - televīzijas torņa skatu platformā.

Skatu laukums, kas atrodas 97 m virs Zaķusalas un no tā var labi pārredzēt Vecrīgu, Rīgas centru un Pārdaugavu, kā arī labos laika apstākļos ir iespējams redzēt Siguldas augstākos punktus, kā arī Rīgas jūras līci un kuģus tajā. Papildus laimīgais pāris iegūs pārsteiguma dāvanas no TV torņa īpašniekiem VAS "Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs".

Ikviens pāris, kas vēlas piedalīties konkursā, tiek aicināts iesūtīt iedvesmojošus iepazīšanās vai bildināšanas stāstus, pāra bildi un pamatojumu, kāpēc vēlas salaulāties tieši televīzijas tornī. Konkursa pieteikuma iesūtīšanas laiks - no 2012.gada 19.decembra līdz 2013.gada 18.janvārim. Pieteikums jāsūta elektroniski uz e-pastu: tvtornis.konkurss@gmail.com

Konkursa pieteikumi, kas atbildīs konkursa tēmai, tiks publicēti www.draugiem.lv/tvtornis 2013.gada 18. janvārī, un konkursa uzvarētāji tiks noskaidroti balsošanas rezultātā laikā no 18.līdz 24.janvārim.

Viens laimīgais pāris tiks paziņots televīzijas torņa draugiem.lv profilā un portālā precos.lv 25.janvārī, un tam būs iespēja laika posmā no 14.februāra līdz 14.maijam salaulāties Rīgas radio un televīzijas tornī ar skatu uz visu pilsētu.

Pilni konkursa noteikumi:
www.draugiem.lv/tvtornis
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!