Foto: Shutterstock
Ikdienas steigā un, šķiet, nebeidzamajā skrējienā pēc veiksmes, panākumiem, mērķiem un sapņiem mēs nereti aizmirstam pašu būtiskāko – baudīt to cilvēku sabiedrību, kurā jūtamies lieliski, šo faktu arī darot zināmu viņiem pašiem.

Ļoti iespējams, arī tavā dzīvē ir ienācis lielisks vīrietis, kura cēlos žestus tu pēdējā laikā pamani arvien retāk, tā, gluži neapzinoties, arvien retāk paužot novērtējumu par mīļiem vārdiem, negaidītiem pārsteigumiem un tev sniegto atbalstu.

Gadījumā, ja, aizdomājoties par šo tēmu, jūti vainas apziņu, iepazīsties ar attiecību konsultantu apkopotiem, kā arī mūsu sarunās ar vīriešiem novērotiem  ieteikumiem, kā visefektīvāk paust novērtējumu vīrietim, kurš to nudien ir pelnījis!

Vai esi uzticams un labs draugs?

Foto: Shutterstock

Pirms kļūt par sava vīrieša mīļoto sievieti, ir svarīgi dibināt cieņā un lojalitātē balstītu draudzību. Gluži tāpat kā saņem vīrieša atbalstu ikvienā dzīves situācijā, demonstrē savu ieinteresētību viņa dzīves kvalitātes uzlabošanā arī tu! Ieklausies viņā, interesējies par vīrietim būtiskām lietām un izrādi iniciatīvu to iepazīšanā!

Harmonisku attiecību burvību veido spēja pieņemt kompromisus – laiku pa laikam dodies uz viņa favorītkomandas futbola spēli, tā sastādot vīrietim kompāniju, kā arī esi gatava ieklausīties viņa problēmās un palīdzēt rast tām risinājumu vai vismaz sniegt emocionālu atbalstu brīdī, kad arī tavam stiprajam plecam nepieciešama jauna motivācija turpināt tiekties pretim saviem sapņiem!

Vai zini, kāpēc šķietami nelieli žesti ir tik būtiski?

Foto: Shutterstock

Tik vienkāršais "paldies", "lūdzu"… Vai savā ikdienā, komunicējot ar vīrieti, atceries šīs pieklājības frāzes? Vai iedomājies par viņu parūpēties brīžos, kad it kā to varētu arī nedarīt, taču, ja tomēr izvēlētos mīļoto iepriecināt, tā atvieglotu viņa ikdienu? Glāze ūdens, tavam partnerim, piemēram, cīnoties ar mauriņa pļaušanu, pieķeršanos, rūpes un mīlestību demonstrēs krietni vairāk nekā viņa dzimšanas dienā organizētas smalkas vakariņas restorānā, ko atkārto ik gadu!

Atceries par savstarpējās saiknes uzturēšanu

Foto: Shutterstock

Lai uzturētu uguntiņu jūsu attiecībās, saglabājiet gluži taustāmu saikni, viens otru apskaujot, sadodoties rokās, sniedzot skūpstus, nevis paviršas bučiņas uz atvadām, un neskopojieties pieskārieniem. Atceries, ka arī tavam partnerim, visticamāk, ir tikpat patīkami saņemt vieglu masāžu un citas maiguma izpausmes kā tev – nelaupi viņam šo prieku laika trūkuma vai slinkuma dēļ!

Svini viņa uzvaras

Foto: Shutterstock

Viens no galvenajiem vīrieša pašapliecināšanās veidiem ir cieņas iemantošana, un lielākajā daļā gadījumu tā tiek nodrošināta ar panākumiem profesionālajā dzīvē. Šai sakarā priecājies par mīļotā lielajām un arī ne tik būtiskākajām uzvarām, tā vistiešākajā veidā paužot savu novērtējumu viņam. Atceries, ka neliela, taču pamatota paglaimošana par viņa sasniegumiem būs tīkama pat visskarbākajiem vīrietim, tā ļaujot uz brīdi tīksmi iegavilēties viņa ego!

Ja mana sieviete smaida, tātad, es visu daru pareizi

Foto: Shutterstock

Šādi vārdi ne reizi vien dzirdēti izskanam no dzīvē satikto vīriešu lūpām. Un, patiesi! Smaidoša, laimīga un harmoniska sieviete uzskatāmi demonstrē to, ka viņas partneris spēj savu mīļoto darīt laimīgu, tādējādi apliecinot arī pats savu vērtību. Ja jūties labi, neskopojies ar smaidu un smiekliem, tā uzlabojot noskaņojumu arī savam vīrietim – redzot, ka esi laimīga, viņš vēl apņēmīgāk tieksies pretim saviem mērķiem, lai arvien uzlabotu jūsu abu dzīves kvalitāti!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!