Aktieris Kristaps Rasims ar savu mīļoto Baibu apprecējās pirms gandrīz diviem gadiem, bet viņu stāsts nebija "klasisks" – kāzas un tad bērni. Vispirms abi kļuva par vecākiem, bet tikai tad nolēma iestūrēt laulības ostā. Sarunu šovā "Starp mums runājot" Rasims dalās savā precību pieredzē.

Kristaps Rasims skaidro, ka jaunībā varbūt ir plāns visu dzīvē sakārtot skaisti pēc kārtas, tomēr realitātē tomēr bieži vien viss iegrozās citādi.

Runājot par bildinājumu, tā bijusi paša Rasima iniciatīva un nekādus mājienus viņš no mīļotās nav izjutis. Lai gan tomēr viņš piebilst: "Labas meitenes dara tā, ka to pat nejūti."

Viņš bija nolēmis savu mīļoto bildināt koncertā, tomēr tas atcēlies un plāni pajukuši. Drīz vien pieteicies bērniņš. Rasims prātojis, vai tad tagad ir īstais laiks precībām. "Mēs abi sapratām – kāpēc tagad? Tāpēc, ka vajag?" savās pārdomās dalās aktieris, kurš drīz vien kļuva par divu bērnu tēvu. "Tā ir postpadomju loģika – jāprec tikai tāpēc, ka bērns gaidāms. Tu saproti to, ka jāprecas tad, kad gribas to, nevis tāpēc, ka vajag."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!