Nav nekas neierasts, ka bieži vien, nostājoties ar skatu uz drēbju skapi, nākas nopūsties un atkārtot ierasto frāzi "ak, man nav ko vilkt". Un tieši šīs problēmas dēļ dažkārt arī nespējam saprast, vai esam atradušas īsto apģērbu kombināciju un izskatāmies gana labi. Apkārtējo labie vārdi par nule izveidoto kopskatu paceļ pašvērtējumu, tomēr cik gan patiesībā mūsu otrās pusītes ir ieinteresētas tajā, kā mēs izskatāmies? Sarunu šovā "Starp mums runājot" Kārlis Būmeisters atkodē komplimentu patieso nozīmi.

Vaicāts, ko vajagot atbildēt uz jautājumu "kā es šodien izskatos?", Kārlis stāsta, ka visdrošākā un pareizā atbilde esot "labi". Tad, ja patiešām patīkot sievietes izskats, tad varot teikt arī frāzi: "Ū, ļoti labi!" Viņš teic, ka izteikt kritiku nav īsti korekti. ""Slikti" vai "nepatīk" ir tava problēma, nevis viņas," skaidro Kārlis, piebilstot, ka tas, kas vienam nepatīk, otram var arī patikt.

Tomēr vissliktākais, ko iespējams izdarīt, atbildot uz šo jautājumu par izskatu, ir pauzes ieturēšana. Tad jau labāk esot teikt, ka kaut kas nav īsti labi, nekā ieturēt klusuma mirkli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!