Kad sākas pusmūža krīze un kā to izjūt ģitārists Kaspars Zemītis? Ar savu pieredzi mūziķis dalās raidījumā "Starp mums runājot". Viņš norāda, ka nav iegādājies ne motociklu, ne kabrioletu, bet laiku pa laikam pieķer sevi runājam ne pārāk jauneklīgā manierē.

Zemītis stāsta, ka jau 30 gadu vecumā saņēmis īsziņu ar tekstu "sveicu pusmūžā". Viņš gan piebilst, ka nevarot precīzi definēt, kad vīrietim ir pusmūžs. "Es sajutu to brīdi, kurā tu saproti, ka vairs neesi tik jauns, ka tu paspēsi visu. Vienkārši pienāk tāds brīdis – tu ej, tu dari, tu apskaties, cik tu vari izdarīt vienā gadā, ko tu vispār vari izplānot, ko tu no tā vari izkaifot galu galā," stāsta mūziķis. Tas padara vīrieti slinkāku un izvēlīgāku, jo viņš saprot, ka nepieciešams arī atpūsties, lai dzīvi varētu patiešām arī baudīt.

Viņš stāsta, ka nav iegādājies ne motociklu, ne kabrioletu. Viņš šādu auto labprāt nopirktu sievai, tomēr saprotot, ka nav tik daudz mēnešu, kuros braukāt ar kabrioletu. Jautāts, vai nav kaut kādas darbības, kurās viņš sevi pieķer pie domas, ka saskāries ar pusmūža krīzi, Zemītis atbild: "Tas mans vecīgais runas stils, bet tas man jau kādu laiku ir." Īpaši izteiktas šādas domas esot, strādājot ar studentiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!