Ja mēs "izkrītam" plānošanā, tad arī pats plāns ir lemts neveiksmei. Ja vēlamies noteikt sevi kā pāri par prioritāti pār citām lietām dzīvē, kas būtu darāms? Kā tas varētu izskatīties? Viens no veidiem – plānot kopīgas aktivitātes, atzīmēt tās kalendārā. Ja tā padomā – visas svarīgās darāmās lietas ir ierakstītas plānotājā. Bet kā ir ar mūsu attiecībām? Regulāri mazie attiecību darbi, ieradumi var uzlabot attiecības un tās paildzināt.

Ārste konsultante Karīna du Plesī portālā "Therapy Route" iesaka dažus praktiskus soļus, kas var palīdzēt pāra attiecībām veltīt tām pienākošos uzmanību šajā un arī nākamajos gados.

1. Ieplānoti regulāri randiņi

Ja jūs kā prioritāti skatāt pāra attiecības, jums noteikti jāieplāno tām laiks. Ja jūs kopīgi tagad paņemat savus gada kalendārus un saplānojat visu attiecību gadu, tas nozīmē, ka jūs to izvirzāt par prioritāti iepretim citiem plāniem. Dažiem pāriem randiņi var būt reizi nedēļā, citiem – reizi divās nedēļās vai mēnesī. Dariet, ko spējat konkrētajos apstākļos, bet paturiet prātā, ka viss laiks, ko ieguldāt jūsos kā pārī, atmaksāsies un regularitāte ir galvenais.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!