Šķiršanās brīdis, kad sieviete vai vīrietis nolemj attiecībām vilkt treknu svītru, var būt sāpīgs un sarežģīts. Plašāk šo jautājumu sarunu šovā "Starp mums runājot" iztirzā modes dizainere Olga Krūze.

Kā norāda raidījuma vadītājs, ir dzirdēts teiciens, ka vīrietis nekad nepametīs sievieti, kura bez viņa var dzīvot. Uz jautājumu, vai šis apgalvojums būtu pareizs arī apgrieztā versijā – sieviete nekad nepamet vīrieti, kurš ir pašpietiekams un pārliecināts par sevi, Krūze atbild, ka sievietēm ļoti bieži ir žēl pamest vīriešus. "Sieviete pametīs tādu vīrieti, jo viņš bez viņas var. Ja viņa iemīlēsies kādā citā vīrietī, noteikti pametīs. Tā situācija nav, man šķiet, vienāda dzimumos." Viņa teic, ka sievietes uz šo scenāriju nereti lūkojas citādi, domājot, ko tad vīrietis bez viņas darīs un kā viņš dzīvos.

Attiecību konsultants Arturs Šulcs piebilst, ka šajā situācijā tas vīrietis, kurš tiek žēlots, tiek emocionāli kastrēts. Viņš teic – kādu brīdi vīrietis šajās attiecībās būs, bet pēc tam viņš aizbēgs vai degradēsies. Krūze viņa sacīto papildina: "Degradēsies – piekrītu, aizbēgs – tur vēl jautājums."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!