Foto: Shutterstock
Randiņi var būt gaužām neveikli, ja tie nav izplānoti – it īpaši attiecību sākumā. Tāpēc, ja vīrietis savu izredzēto uzlūdzis laiku pavadīt divvientulībā, par kaut kādu plānu tomēr padomāt vajadzētu. Kā pārsteigt savu mīļoto? Atbildes vīriem centās rast "Viņa" komanda, ļaujot sievietēm izvērtēt, vai šādas idejas viņām patiktu.

Runājot par pirmajiem randiņiem, tiem tomēr vajadzētu būt daudzreiz pārliecinošākiem – ja puisis neparādīs savas plānošanas spējas, iespējams, meitene nolems, ka neizdarīgs čalis viņai pie sāniem nav vajadzīgs.

Savs brīdis divvientulībai ir svarīgs arī tiem, kas jau labu laiku ir pāris un saraduši viens ar otru, jo laiku pa laikam ir jābēg no ierastās rutīnas un jāatjauno romantikas dzirksts. Neatkarīgi no attiecību ilguma randiņi vajadzīgi ikvienam – arī tiem, kuri var lepni dižoties ar ievērojamu kopdzīves laiku.

Lai romantiski!

Rudenīgās dabas baudīšana

Foto: Shutterstock

Fotogrāfijas ne tikai košas koku galotnes, bet arī paši

Foto: Shutterstock

Ne vienmēr jāsadedz simtu viena svecīte, lai mājās valdītu romantika

Foto: Shutterstock

Neparastākas ēdienreizes

Foto: Shutterstock

Rudenīga kaloriju dedzināšana

Foto: Shutterstock
Protams, kā gan bez aktivitātēm! Paķer savu izredzēto, lai kopā dotos garā vakara pastaigā, kad aukstums kniebj vaigos, tomēr gardā tēja termosā un siltās sarunas neļauj nosalt.
Tikpat labi – vēl pēdējo reizi "pastaigā" izvediet savus velosipēdus. Lai gan šāda aktivitāte neļaus pārāk daudz nodoties sarunām, sportiskas brīvdienas nekad par ļaunu nenāk.

Ja pļāpāšana prātā itin nemaz nenāk, un ar mīļoto esat no aktīvajiem pāriem, kam ļoti patīk kārtīgs sportiņš – treniņš mājas apstākļos ļoti vienkārši var pārvērsties par randiņu. "Youtube" dzīlēs ir lērums treniņu video, kuriem līdzi varat vingrot abi kopā. Šāda randiņa pluss – treniņu laikā izdalās endorfīni, kas tikai vairos pievilcību vienam pret otru.

Un esam drošas, ka romantiska vakara noslēgumā noteikti izdomāsiet vēl citas kaloriju dedzinošas aktivitātes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!