Foto: Shutterstock

Sekss ir intīmākais piedzīvojums cilvēku starpā. Ne velti jaunās attiecībās tas saistās ar zināmu satraukumu. "Illicit Encounters" aptauja, kurā iztaujāti 2000 cilvēki, atklāj, ka 78% sieviešu un 62% vīriešu izjūt trauksmi par seksu ar jaunu partneri. Aptauja parāda arī citas bažas. Kādas tās ir sievietēm, aprakstījis portāls "Mens Cult". Labā ziņa – daudzas no šīm bažām var atrisināt.

Lūk, sieviešu bažas seksā, sākot ar mazāk būtisko.

10. vieta. Viņš nolems, ka esmu sliktāka par viņa bijušo


Pēdējo vietu starp bažām ieņem neliels, tomēr netīkams greizsirdības velniņš. Sieviete domās salīdzina sevi ar vīrieša bijušo, jo īpaši, ja viņu pazīst vai zina par viņas eksistenci.

Ieteikums vīrietim: nesauc bijušās vārdu, jo īpaši gultā. Ja attiecības tikko sākušās un strauji attīstījušās, drošības pēc var izvēlēties neitrālus vārdus kā "zaķīt".

9. Gulta pārāk skaļi čīkst vai atduras pret sienu


Ak, Dievs, ko padomās kaimiņi! Ak, vai, ja nu mājās, kur dzīvo arī otra vecāki vai dzīvokļa biedri, viņi nojautīs, kas tiek darīts! Šo problēmu var risināt iepriekš – var pirms tam pārliecināties par gultas skaņas iespējām, to kustinot. Galu galā vienmēr var izmantot grīdu. Tikai jāpasedz apakšā sega vai pleds, citādi ceļu atduršanās pret grīdu tik un tā būs skaļa.

8. Mūs pieķers

Foto: Shutterstock

Jautājums, kur mīlēties, var izjaukt visu prieku. Ja nav savas mājvietas, kur neviens netraucētu, mīlēšanās pirmoreiz mēdz notikt vietā, kur blakus telpās ir kāds cilvēks.

Ja izdevies kaut kur aizmukt no citu acīm, kur iespējams aizvērt durvis, centieties tās aiztaisīt tā, lai neviens neielauztos. Tad viens no stresiem atkritīs.

7. Viņš gribēs orālo seksu

Ir, protams, sievietes, kas līdz tam nonāk jau pirmajā mīlēšanās reizēs. Taču vīrietim labāk uz to neuzstāt. Pirmajam seksam nav jābūt eksotiskam.

6. Nepiedienīgas ķermeņa skaņas


Ir pozas, kurās sievietes intīmajās vietās ieiet vairāk gaisa, un tas var radīt nepiedienīgākas skaņas. Tādas skaņas biežāk rodas četrrāpus pozās. Risinājums – vismaz pirmajās reizēs izvairīties no šīm pozām, jo sevišķi, ja sieviete ir emocionāli jūtīga. Bet, ja šķiet, ka viņa ir delverīgi noskaņota – dariet, ko abi vēlaties, nepiedienīgas skaņas var piešķirt situācijai vēl lielāku pipariņu.

5. Vai tiks sasniegta baudas virsotne

Foto: Shutterstock

Vīrietis arī var uztraukties, vai sievietei bija orgasms, bet viņa arī pati par to pārdzīvo. Jā, sievietēm ir žēl, ja neizdodas sasniegt orgasmu, jo īpaši, ja tas bijis tik ļoti tuvu...

Tāpēc ir vērts vīrietim ieguldīt vairāk laika un uzmanības, lai sieviete orgasmu sasniegtu, un jaunais partneris drīz vien netiktu aizvirzīts "rezervistos".

4. Nepietiekami skaista veļa

Mēs tuvojamies top trīs sieviešu bažām seksā ar jaunu partneri. Varētu padomāt – vai nav vienalga, kas viņai bija mugurā, ja reiz tas tiks svinīgi novilkts. Tomēr sievietēm veļa, kurā viņa šodien izgāja no mājām, ir svarīga, līdz pat tam, ka viņa var uzstājīgi atgrūst vīrieša roku no blūzes vai bikšu podziņām tikai tāpēc, ka viņa nav uzvilkusi savas mīļākās apakšbiksītes.

Ja nu ir sajūta, ka šīs bažas traucē sievietei mīlēties, vīrietis var mēģināt drēbes noraut teju vai vienā rāvienā.

3. Vai kājas un bikini maliņas ir gludas


Protams, ir patīkami, ja sieviete ir kopta. Taču neatbilstība kādiem noteiktiem standartiem var nebūt kritiska. Tādēļ, ja vīrietis mana, ka viss nav ideāli, labāk to nepieminēt, pat ne jokojot. Mīlējoties pirmoreiz, ja partneris redz, ka sievietei nav koptas kājas, var uz to neakcentēties un, piemēram, mīļot pēdas. Turklāt – tās var būt erogēnā zona.

2. Viņam neiepatiksies mans ķermenis, jo īpaši krūtis

Foto: Shutterstock

Diezin vai ir kāda sieviete, kurai nebūt kaut viens slēptais komplekss par kādu savu ķermeņa daļu. Turklāt nezin kāpēc šķietami ideālām meitenēm šādu kompleksu nav mazāk.

Ar vārdiem vien te nebūs līdzēts. Toties ķermeņa valoda var sniegt nekļūdīgus komplimentus.

Ja vīrietis glāsta, skūpsta, saspiež dažādas sievietes ķermeņa daļas (arī tās, par kurām viņa šaubās), sieviete būs septītajās debesīs.

1. Sekss būs neveiksmīgs


Protams, pirmajā vietā starp sieviešu bažām par seksu ar jaunu partneri ir bažas, ka sekss būs neveiksmīgs. Kā to saprast, kas domāts ar vārdu "neveiksmīgs"?

Katrs no savas puses var sniegt iespējamo labāko. Turklāt pirmā reize nav verdikts, ir iespējams vienam otru iepazīt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!