Foto: Shutterstock
Attiecību sākumā ikviens cer, ka tās būs ilglaicīgas un ka mīļotais tevi nekad nenodos. Taču ne visām attiecībām ir lemts beigties ar kāzu zvaniem, un tās var izjaukt ne tikai savstarpēja nesaderība, bet arī trešais cilvēks jeb neuzticība.

Ja kāds no partneriem otru krāpj, visticamāk tas notiek pilnīgā slepenībā, jo neuzticības galvenais mērķis – lai partneris par to neuzzina. Taču, lai arī cik prasmīgs pierādījumu slēpējs ir nodevīgais partneris, kādā brīdī viņš nebūs pietiekami uzmanīgs un atstās aiz sevis pēdas. Ja partnera uzvedībā esi pamanījusi ko neparastu un tev ir aizdomas, ka viņš tev ir neuzticīgs, iespējams, tā arī ir.

Tomēr pirms meties apsūdzēt partneri nodevībā, iepazīsties ar portāla ''Health'' attiecību ekspertu uzskaitītajiem ieradumiem, kas var liecināt – tavs partneris tevi krāpj.

Mainās viņa dzimumtieksme

Ja tavs partneris ir ieskatījies kādā citā sievietē, viņa libido var kristies. Taču var arī notikt tieši pretējais – tavs mīļotais var kļūt pastiprināti seksuāli aktīvs. Ja tava partnera dzimumtieksme ir kļuvusi aktīvāka, tas var nozīmēt, ka viņu tai iedvesmojusi jauna mīlestība. Speciālisti gadījumā, ja šādas pārmaiņas notikušas, iesaka mēģināt noskaidrot to cēloni.

Mainījušies viņa telefona lietošanas paradumi

Iespējams, tu esi bijusi situācijā, kur nejauši redzi, ka tavam partnerim atnāk ziņa no kādas jūsu kopīgas draudzenes, kas aicina vakarā doties uz kādu pasākumu. Tu jau grasies ņemt rokās mīļotā telefonu un ziņai atbildēt, taču viņš pieskrien tev klāt un tevi aptur. Iespējams, viņš tā rīkojies, jo cenšas ko slēpt. Tāpēc pievērs pastiprinātu uzmanību mīļotā telefona lietošanas paradumiem, varbūt mainījies ir vēl kaut kas – viņš, lai atbloķētu telefonu, ir uzlicis paroli, bet tāda iepriekš nebija, partnera telefona ekrāns vairs neiedegas, kad atnāk jauns paziņojums u.tml. Arī mazas pārmaiņas var būt brīdinoša zīme.

Viņš tevi apsūdz neuzticībā

Dažkārt vainas apziņa rada nervozitāti, kas var pārvērsties nepamatotos apvainojumos. Tāpat var būt arī ar partneri, kurš savu dzīvesbiedru krāpj – baidoties, ka viņu pieķers, viņš par krāpšanu sāk konfrontēt otru. Ja tavs partneris tevi nemitīgi izprašņā par to, ar ko saraksties, pārmet, ka pārāk bieži tiecies ar kādu sava pretējā dzimuma draugu, un uzbrūk ar apsūdzībām, ka tu viņu krāp, ļoti iespējams, viņa vainas apziņa cenšas tev ko pateikt.

Viņš ir kļuvis bezrūpīgs

Reizēs, kad krāpšana notiek ilglaicīgi, nodevīgais partneris var kļūt bezrūpīgs un vairs tik piesardzīgi neslēpt savu slepeno dzīvi. Uz galda tiek atstāti čeki ar dāvanu sarakstu, kas pirktas otrai sievietei. Viņš tavā klātbūtnē atbild uz viņas zvaniem u.tml. Iespējams, viņš to dara speciāli, jo grib, lai tu par krāpšanu zini, bet viņam nav drosmes to tev pateikt tiešā veidā.

Viņu vairs nekaitina tavi ieradumi

Iespējams, iepriekš tavu mīļoto ļoti kaitināja tas, ka, atnākot mājās un atslēdzot mājokļa durvis, tu atslēgu atstāj atslēgas caurumā, vai tas, ka, skatoties filmas, tu pārāk skaļi ēd popkornu vai citus našķus. Taču viņš vairs nav nokaitināts, un tu jau sen neesi saņēmusi kādu viņa aizrādījumu. Ja tavam partnerim ir dēka, lietas, kas viņu iepriekš darījušas vai traku, uz viņu var nekādu iespaidu neatstāt. Tāpēc pirms esi pateicīga Dievam, ka viņš beidzot ir ar visu samierinājies, noskaidro iemeslu, kāpēc viņš mainījis savu uzvedību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!