Atrast kādu, ar ko pavadīt savu dzīvi, – tāds ir daudzu ļaužu sapnis. Tomēr kā saprast, ka ar konkrēto cilvēku ir iespējama nākotne? Šoreiz, iedvesmojoties no "Yourtango" ekspertiem, piedāvājam pazīmes, kas ļaus atšķetināt – šobrīd tu satiecies ar nepareizo.

Tu nejūties tā, it kā tu varētu būt tu pati

Vai draugi teic, ka esi mainījusies? Vai, esot partnera sabiedrībā, tev ir jāpiedomā pie katra sava vārda un darbības?

Iespējams, tavs partneris ir ļoti kritisks un mēdz tev aizrādīt par to, kā tu izturies. Tieši šāda kritizēšana un pamācīšana var signalizēt par to, ka tavs sirdsāķītis īsti nemīl tevi tādu, kāda tu esi. Protams, zināma pieslīpēšanās ir jebkuru attiecību sastāvdaļa, tomēr pilnībā mainīties kāda dēļ ir aplami. Ja nejūties savās attiecībās brīvi un tev ir jāslēpj sava patiesā būtība, padomā, vai tev šāds slogs ir vispār vajadzīgs.

Tu esi nelaimīga

Foto: Shutterstock

Būt laimīgai – tas ir viens no ideālas dzīves priekšnosacījumiem. Tomēr nereti kāds gabaliņš no lielās puzles iztrūkst, lai tu justos pilnībā apmierināta ar visu. Lai arī kāda būtu situācija un kas izraisītu bažas, partnerim ir jābūt tam cilvēkam, kuram tavu dienu ir jāuzlabo! Neatkarīgi no tava sarūgtinājuma iemesla, partnerim ir jāgrib tevi iepriecināt.

Tomēr problēmu var apiet arī no otras puses. Ne velti dziedātāja Jenny May teikusi: "Man šķiet, ka ja tev kārtībā viss ir ģimenē, tad tās pārējās lietas pašas par sevi sakārtojas." Tātad, ja ar mīļoto jūties no sirds labi un viņa kompānijā jūties laimīga, pārējās problēmas ir otršķirīgas. Tieši tāpēc vērts ir uzdot sev šo zīmīgo jautājumu – vai es esmu laimīga kopā ar savu partneri?

Tu no viņa nogursti

Foto: Shutterstock

Lai arī viss lielā mērā atkarīgs gan no tavas, gan partnera personības, kopā ar viņu tev vajadzētu justies enerģiskai. Protams, tas gan nenozīmē, ka vienmēr enerģijai jāplūst pāri malām, taču noteikti kaut kas nav lāgā, ja pēc katra kopā būšanas mirkļa jūties pārgurusi.Ja partnerim ir negatīvs skatījums uz dzīvi, viņš daudz čīkst par visām nedienām vai vienkārši ar savu personību kaut kā tevi gremdē, ilga un saticīga dzīve kopā jums var būt pat ļoti grūta. Cilvēkam, ar ko tu esi izvēlējusies pavadīt kopā savu dzīvi, vajadzētu tevi allaž iepriecināt, uzmundrināt un iedvesmot, ne pie katras izdevības nomākt tavu omu un pašsajūtu. Laikam kopā ir jābūt kā atpūtai, ne pienākumam.

Gluži tāpat jāpiemin arī mīļotā zvani un īsziņas. Vai tie tev sagādā prieku? Vai arī katru reizi smagi nopūties, jo nemitīgā trobelēšana, godīgi sakot, tev ir apnikusi? Šādām izpausmēm vajadzētu sagādāt patiesu prieku, ne apgrūtināt tevi.

Tu neesi satikusi viņa tuvākos

Foto: Shutterstock

Katram, protams, sava izpratne par to, kad būtu īstais laiks iepazīstināt savu otro pusīti ar draugiem un ģimeni. Tomēr, ja pagājis jau ievērojams laiks un vēl joprojām nepazīsti nevienu no partnera tuvākajiem cilvēkiem, vērts padomāt, kāds tam varētu būt iemesls.

Gluži tāpat padomā arī par sevi. Vēl viena neapšaubāma pazīme, ka jūsu attiecības nav līdz galam patiesas, ir tā, ka tu nevēlies iepazīstināt partneri arī ar saviem tuviniekiem. Vai baidies, ka viņiem tavs partneris varētu nepatikt? Varbūt tev ir mazliet neērti par kaut ko? Kāpēc? Varbūt pati nemaz neapzinies, bet atbilde par jūsu attiecību nopietnību jau sen tev ir rokā.

Ja tomēr ieplānota tikšanās ar mīļotā tuviniekiem, iespējams, noderēs šie padomi, kā par sevi radīt labu iespaidu un izsprukt no neveiklām situācijām.

Tu nespēj iztēloties nākotni kopā


Tiesa, arī pārāk agra kopīgas nākotnes izplānošana var novest attiecības pa skuju taku vai vismaz likt pamatīgi kādam vilties. Tomēr arī nespēja ieraudzīt sevi kopā ar šo cilvēku pēc vairākiem gadiem neliecina par neko labu.

Pēc zināma laika attiecībās ir tikai normāli, ja sāk rasties nopietnāks redzējums par lietu būtību. Ir pavisam pieņemami, ka tiek kaldināti nākotnes plāni. Bet ko darīt, ja nespēj sevi saredzēt, vijam ģimenes ligzdiņu ar konkrēto partneri? Iespējams, tas liecina, ka jums kopā dzīvi nav lemts pavadīt un tu attiecībās meklē kaut ko citu.

Tu un viņš – kā diena pret nakti

Foto: Shutterstock

Tu labprātāk vēlies pavadīt mierīgu vakaru mājās, kamēr viņš pucējas, jo nemiers urda un ir vēlēšanās doties izklaidēties. Tu ar atpūšanos saproti gulšņāšanu, viņš – pasaules izzināšanu. Tu esi izteikta pūce, viņš – cīrulis.

Šie ir tikai daži no piemēriem, cik atšķirīgi var būt cilvēki. Un, lai arī ir iespējams vienam pie otram pieslīpēties un atrast ideālo dzīves ritmu, ja cilvēki ir krasi atšķirīgi, kopdzīve viņiem būs visai grūta. Saskaņa attiecībās ir ļoti svarīga detaļa. Tieši tā kopdzīvi padara vieglāku un palīdz pārciest teju ikvienu dzīves situāciju.

Tev vienkārši nav īstā sajūta


Dažkārt, loģiski domājot, var rasties vairāki argumenti par to, kāpēc šis cilvēks nebūtu īstais un vienīgais, ar ko pavadīt kopā visu dzīvi. Un, protams, ir arī cilvēki, kuri, tā teikt, "uz papīra" izskatās vienkārši lieliski. Bet kurš piemērotāks?

Šajā situācijā svarīga ir iekšējā sajūta. Vai man ar viņu kopā ir labi? Vai es esmu laimīga? Vai viņš ir īstais? Dažkārt šo sajūtu pat nevar aprakstīt, tomēr tā vienkārši pasaka priekšā – būs vai nebūs. Lai arī cik labs var būt konkrētais cilvēks, tu nevari piespiest sevi viņu iemīlēt tikai viņa labo īpašību dēļ.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!