Naudas jautājumi var būt pietiekami kutelīgi un izraisīt arī nopietnas nesaskaņas partneru starpā. Raidījumā "Starp mums runājot" kulināre Signe Meirāne un pašmāju modes sfēras darbonis Jaroslavs Barišņikovs atklāj savu pieredzi par finanšu jautājumiem attiecībās.

"Kādam vajag riepas mašīnai, man vajag kaut ko citu," norāda Barišņikovs. Taujāts par to, kura prioritāte noslēgumā tiek izpildīta, Barišņikovs atklāj, ka riepas ir vairāk nepieciešamas nekā, piemēram, televizors. Savukārt Meirāne atzīst: "Man liekas, ja nebūtu strīdi par kaut kādiem finanšu jautājumiem, tad droši vien, ka mēs praktiski vispār nestrīdētos."

Kulināre uzskata, ka mūsdienās daudzi pāri atduras tieši pret naudas jautājumiem. Viņa piemin arī piemēru savā ģimenē, kad septiņgadīgā meita vēlējusies "Burberry" gumijas zābakus: "Tas ir tāds grandiozs piemērs, bet tajā pašā laikā, manuprāt, naudas jautājums ir ļoti aktuāls šodien. Viņš bieži vien ir daudz par aktuālu, protams, bet atkal kaut kādos citos jautājumos, viņš varbūt pat nav pārspīlēts – vienkārši viņš ir."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!