Žurnāliste un blogere Una Ulme raidījumā "Starp mums runājot", apspriežot to, kā saņemt no mīļotā kāroto dāvanu, atklāj, ka ir svarīgi būt tiešai. Šajā gadījumā viņa runā par dārgu apavu iegādi, piebilstot, ka tajos sievietes var investēt arī pašas – tas noteikti būšot tā vērts.

Ulme norāda, ka mājieniem jābūt tiešiem un savā dzimšanas dienā mīļotais esot vienkārši jāaizved uz labu veikalu, kur dāvanu iegādāt. "Bet vēlams, lai jūs tai laikā atrastos, piemēram, Parīzē," piebilst žurnāliste. Viņas pieredze liecina, ka to ir iespējams noorganizēt neuzkrītoši, un, atrodoties īstajā vietā īstajā laikā, esot iespējams tikt pie kārotā.

Žurnāliste gan norāda, ja, piemēram, tiek iegādātas kurpes, kuru cena ir vienas mēnešalgas apmērā, kādu laiku jaunas negribēsies. "Tāpēc, ka tas būs klasisks modelis, viņas varēs kombinēt pie ļoti daudziem apģērbiem un tās pārmērības absolūti nav nepieciešamas. Patiesībā es ļoti iesaku sievietēm investēt vienā dārgā kurpju pārī, nevis 10 lētos," uzsver blogere. Tādā veidā gandarījums būs lielāks un kurpes būs funkcionālākas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!