Raidījumā "Māmiņu klubs" radio, televīzijas un pasākumu vadītājs Valdis Melderis atklāj, ka vēl pirms laulībām ar sievu Sarmīti, viņam slimnīcā jautāts: "Kas jūs viņai esat?" Radio balss uz šo jautājumu, ko dēvē par sabiedrības spiedienu, īsti nav varējis atbildēt. Vēlāk Melderis sācis domāt par statusiem, kas novedis pie mīļotās apprecēšanas.

Taujāti par to, vai abi precētos vēlreiz, Meldera sieva velta apstiprinošu atbildi. Savukārt pats Melderis atklāj: "Es visu laiku apgalvoju, ka man nav svarīgi. Un tad es padomāju, ja jau man nav svarīgi, man ir vienalga precēts vai neprecēts, un ja tas ir Sarmītei svarīgi, es apprecos." Viņš piebilst, ka īstas starpības jau nav, ja pašam ir vienalga: "Tad kāda starpība! Izdari tā, kā meitene grib."

Radio balss norāda, ka nenožēlo nevienu mirkli, ka ir apprecējies, jo tas palīdzējis pielikt punktu arī iepriekšējai laulībai tīri likumiskā veidā, tomēr ar papīru parakstīšanu nebeidzas attiecības emocionālā ziņā: "Izšķīries, parakstīji papīrus un attiecības beidzās. Tā nenotiek," viņš turpina, "šajā konkrētajā valstī, šajā sabiedrībā ir labi būt precētam."

Ģimenes sievietes dzīvesstila raidījums "Māmiņu klubs" ik svētdienu pulksten 9.30 "STV Pirmā".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!