Foto: Privātais arhīvs

Nevar noliegt, ka basketbolista Kaspara Kambalas bildinājums savai iecerētajai Zanei bija viens no skaļākiem pašmāju lūgumiem pēc dāmas rokas, jo viņu attiecības un skaistais mirklis tika atspoguļots teju visos medijos. Savu bildinājumu Zanei Kambala rekonstruējis sarunu šovā "Starp mums runājot".

Zane Pertnika-Gromova jeb Kambalas iecerētā plašākai sabiedrībai kļuva zināma, kad sāka draudzēties ar basketbolistu. Kaut arī abi ir kopā jau no 2013. gada, plašāka sabiedrība saderīgo pāri pirmo reizi kopā ieraudzīja 2014. gadā Kaspara grāmatas prezentācijā. Kopš tā laika viņi abi ir nešķirami. Maija vidū Kaspars savu Zani bildināja.

Zane atklātā intervijā atklājusi: "Iepazināmies 2013. gada 8. augustā. Tas bija interesanti! Turklāt ne jau šeit, Latvijā, bet Turcijā. Draudzene piedāvāja ar draugiem braukt atpūsties uz Turciju. Tobrīd Kaspars Turcijā spēlēja basketbolu. Tā nu mēs arī iepazināmies – caur viņa draugu."

Kambala stāsta, ka bildinājums noticis mazā Turcijas pilsētiņā. Abi bijuši jūrā, mazā zvejnieku kuterītī un lūkojuši skaistos skatus visapkārt. Tas ir bijis arī īstais brīdis, un Kambala meties ceļos, uzdodot svarīgo jautājumu.

Par godu apritējušajiem trīs gadiem kopš abu pirmās tikšanās, lūk, ieskats, kā notika bildinājums!


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!