Foto: Ekrānuzņēmums no video
Īru dziedātājas Stefānijas Reinijas jaunākās dziesmas videoklips kļuvis par vienu no emocionālākajiem vēstnešiem sociālajos tīklos. Dziedātāja kopā ar citiem cilvēkiem dalās sajūtās, cik smagi ir zaudēt sev tuvos cilvēkus.

Īru dziedātājas jaunākās dziesmas "Please Don't Go" (no angļ. val. – "Lūdzu, neaizej") emocionālais videoklips izpelnījies plašu rezonansi sociālajos tīklos. Sociālajā tīklā "Facebook" vien videoklipu vienā dienā noskatījušies pusmiljons cilvēku.

"Pēdējos mēnešus esmu strādājusi pie videoklipa dziesmai "Please Don't Go", ar kuru es esmu lepna dalīties. Ir grūti pateikt vārdos, ko man videoklips nozīmē, un, cik pateicīga es esmu cilvēkiem, kas piedalījās – tas nebija viegli," pie video norādījusi dziedātāja.

"Pirms dažiem gadiem es pēkšņi pazaudēju brāļadēlu, tas mainīja manu dzīvi uz mūžiem. Es vēl joprojām atceros, kā es jutos, un es zinu, ka ir tik daudz cilvēku, kas gājuši cauri tam pašam – vienā vai otrā veidā," rakstījusi Reinija.

Videoklipā piedalās dažādi cilvēki, kuri kādā dzīves periodā zaudējuši savus mīļotos. Katrs no videoklipa dalībniekiem parāda fotogrāfiju, kurā redzams aizgājušais, kā arī plakātu, uz kura rakstīts, no kā miris tuvais cilvēks. Pašnāvība, krūts vēzis, meningīts, kā arī nelaimes negadījumi atņēmuši video redzamo cilvēku tuvinieku dzīvības.

Video redzamie cilvēki arī dalījušies ar personīgām detaļām – to, kā viņi jutās pēc zaudējuma, kā arī video dalībnieki uz plakātiem uzrakstījuši pēdējās lietas, ko vēlētos pateikt aizgājējiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!