Foto: Shutterstock
Vīrieši, kā zināms, ir visnotaļ noslēpumainas būtnes, kas nez kāpēc bieži vien slēpj savas patiesās domas un jūtas. Tā rezultātā daiļajam dzimumam, savukārt, nereti nākas lauzīt galvu par to, ko tad iespējamais simpātiju objekts domā patiesībā, un izdarīt secinājumus, bastoties vien uz intuīciju.

Kā vēstī Womansday.com, vīriešu domas tomēr ir iespējams nolasīt, talkā ņemot vienkārši apgūstamas zināšanas par žestu valodu.

Kā apgalvo psihologi, atbildi uz jautājumu "Patīku viņam, vai ne?" jāmeklē ne tikai vārdos, bet arī kustībās. Turklāt kontrolēt runu ir daudz vieglāk un pierastāk, nekā sekot saviem žestiem un ķermeņa valodai.

Tātad, ja vēlies uzzināt, vai esi kādu vīrieti ieinteresējusi, vērīgi seko viņa žestiem un mīmikai, lai uzzinātu, vai teiktais atbilst patiesībai. Tiesa, lai šie turpinājumā minētie ieteikumi, pēc kuriem vadīties vīrieša ķermeņa valodas tulkošanā, no tiesas būtu lietderīgi, atceries izvērtēt situācijas kontekstu.

Turklāt neaizmirsti, ka arī vīriešiem nebūt nav tik viegli izprast mūs, sievietes! Kamēr nervozējam par izirušajām zeķbiksēm vai uz zobiem izsmērējušos lūpu krāsu, tavs potenciālais partneris var netikt gudrs, kādi ir tavas neizprotamās uzvedības iemesli.

Lūk, signāli, pēc kuriem noteikt un analizēt vīrieša jūtu pasauli!

Šaubas un neizprotamais "Varbūt…"

Ja, piemēram, darba sapulcē tavas uzstāšanās laikā viņš sāk kārtot kaklasaiti, pieskaras apkaklītei, kaklam vai matiem, bet kurpes purngalu tur pavērstu tavā virzienā, ļoti iespējams, tu konkrēto vīrieti esi ieinteresējusi.

Tiesa, šai interesei gan var nebūt nekāda seksuāla zemteksta. Iespējams, vīrieti vienkārši saista tas, par ko tu runā, un tava pārliecinošā uzstāšanās.

Es nemeloju

Foto: Shutterstock

Vēlos nokļūt tuvāk

Foto: Shutterstock

Labprāt tevi apskautu

Foto: Shutterstock

Tu man esi simpātiska

Foto: Shutterstock

Gribu tev iepatikties

Foto: Shutterstock

Man neko nevajag!

Foto: PantherMedia/Scanpix

Ko stāsta acis?

Foto: Shutterstock
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!