Foto: F64

Šķiet, ka ir tikai pašsaprotami – mēs vienmēr tiecamies pēc labākā, tāpēc, satiekot partneri, zināmā mērā cenšamies kā sevi, tā arī otro idealizēt. Kāpēc tā ir? To atklāj publiciste, leģendām apvītā un bieži par "seksa dīvu" sauktā Rita Lasmane interviju ciklā "100 personības līdz Latvijas simtgadei"

"Īpaši mēs, sievietes, grēkojam šajā ziņā. Mēs piedēvējam vīrietim vēlamās īpašības no savas mīlas kartes. Ja viņš atbilst tām galvenajām prasībām, pārējo es pārtaisīšu pēc tam. Vīrieši nav tik čakli uz pārtaisīšanu. Viņi tā kā meklē pilnu komplektāciju. Mēs sievietes ceram, ka vienmēr viņš mums nesīs dāvanas, puķes, izklaidēs, uzklausīs katru mūsu kaprīzi utt. – kā viņi dara iemīlēšanās sākumā. Vīrieši vienmēr gribēs seksu, ka viņai nekad nesāpēs galva, ka viņa nekad nebūs nogurusi – no sākuma jau tā izskatās."

Lasmane kā piemēru ieskicē kādu ainiņu no dzīves, kurā vīrs ar sievu mājās skatās televizoru. "Sieva pieglaudusies vīram un saka: "Vai tu mīlēsi mani, kad es būšu veca?" Vīrs tā padomā un saka: "Kad tu būsi veca, tad redzēsim!" To pašu man gribas teikt arī par attiecībām, lai saprastu, vai viss kārtībā ar attiecībām – kad nodzīvosim, tad redzēsim."

Lielo interviju skaties "100 personības līdz Latvijas simtgadei" 360TV kanālā, ceturtdien, 15. septembrī plkst. 22.00.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!