Dziedātāja Ieva Kerēvica ir mamma četrgadīgajai Grietai. Sieviete raidījumam "Starp mums runājot" atklāj, ka bērns viņai ir kolosāls treneris, kurš palīdz uz mirkli apstāties no nemitīgā skrējiena un atgādina, kas dzīvē ir svarīgākais.

Kerēvica stāta, ka meita spēj viņu lieliski nolasīt: "Kad es esmu bišķiņ uzvilkta, nervoza un neapmierināta ar sevi, viņa momentā reaģē un aiziet niķi. Tad ir skaidrs, ka es neesmu formā."

Dziedātājas ikdiena ir saspringta, tāpēc nereti ir ļoti sarežģīti atrast laiku bērnam, taču viņai tas izdodas. Lai spētu apvienot patīkamo ar lietderīgo, Kerēvica meitiņu ņem līdzi uz mēģinājumiem. "Tā viņa redz to vidi, kurā es darbojos," viņa piebilst. Grietas mammas skaidro, ka, atnākot mājās no mēģinājumiem, mazā atveido tur redzēto.

Kerēvica atklāj, ka bērnībā viņas mamma esot bijusi ļoti prasīga, kas nereti viņu starpā raisījis strīdus. "Es šad tad sevī arī redzu savu mammu," stāsta dziedātāja. Viņa gan atzīst, ka ir reizes, kad cenšas to apslāpēt, jo dažkārt mātes audzināšanas stils sievietei nav licies atbilstošs.

"Grieta man ir kolosāls treneris. Viņa mani trenē atrast veidu, kā es ar viņu varu sarunāt," stāsta Kerēvica. Viņa atklāj, ka dažkārt viņas iekšējie tempi ir ātrāki nekā ārējā pasaule, taču meita palīdz viņai uz mirkli piebremzēt. "Patiesībā es neko nevaru nokavēt, un es vienmēr būšu tajā īstajā brīdī, kad man kaut kur ir jābūt. Neviens mēģinājums, neviena tikšanās nav tik svarīga, kā tas laiks, ko es varu pavadīt ar viņu kopā," skaidro Grietas mamma. "Es to atceros, un tas mani trenē."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!