Foto: Shutterstock

Divas līnijas. Jūtu, kā sirds sāk pukstēt straujāk. Pēc sekundes galvā sāk rasties miljons scenāriju par to, ko darīt tālāk. Kā būt?

Sāksim ar faktiem. Pirmkārt, es esmu viena. Man nav, ar ko kopīgi uzņemties atbildību par šīm divām līnijām, kas pārliecinoši lūkojas man acīs. Otrkārt, es neesmu tam gatava, jo esmu viena, jo neesmu tikusi galā pati ar sevi. Treškārt, man ir jābūt skaidram plānam, ko darīt.

Kopā ar savām pārdomām veicu pāris goda apļu pa savu 44 kvadrātmetrus lielo dzīvokli. Uz vannasistabu gan neeju, jo tur šobrīd nav nekā cita kā divas līnijas.

Ok. Pirmais solis. Zvanu labākajai draudzenei. Stāstu viņai visu garo stāstu, kā es gāju uz "Drogām" pirkt tualetes papīru un sporta pēc paķēru testu, jo zinu, ka pirms pāris nedēļām man bija sekss bez izsargāšanās ar cilvēku, par kuru domāju, ka viņš būs ar mani ilgāk par trim mēnešiem. Biju pārliecināta, ka viss būs kārtībā, tāpēc tieši nedēļu pirms šā notikuma beidzu lietot kontracepciju. Bet tagad man ir divas līnijas, un es esmu viena.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!