Dažkārt var šķist – mūsu sapņi ir tik lieli, ka tos īstenot ir neiespējami, taču trīs bērnu tēvs pierāda pretējo. Nefijs Garcija pasaulē labāk zināms kā tētuks dizainers (Designer Daddy), kas savu karjeru sāka, izgatavojot "Disney" filmu varoņu kostīmus saviem bērniem. Viņš ar ģimenes palīdzību savu sapni par dizainera karjeru pārvērtis īstenībā. Nefija dizaini ir maģiski un ļaus jebkurai meitenei un sievietei sajusties kā īstai princesei.

Nefijs ar "Disney" filmu varoņiem tika iepazīstināts jau bērnībā, kad viņa tēvs pārnesa mājās multfilmas "Princese un Briesmonis" videokaseti. Jau tolaik viņš tika apburts ar filmu galveno varoņu skaistajiem tērpiem.

Šī sajūsma gāja roku rokā ar interesi par šūšanu. Nefijs intervijā "Disney Style" atklāj, ka iemācījies šūt, pateicoties vecmāmiņai, kura ar to nodarbojās ikdienā. "Atceros, ka vienmēr spēlējos zem vecmāmiņas šujmašīnas, gaidot, kad kāds auduma gabals nokritīs zemē un es varēšu to paņemt sev. Tā es sāku šūt kopā dažādus atgriezumus," viņš atminas.

Tagad Nefijs ik dienas saņem vairākus pasūtījumus no "Disney" multfilmu faniem, kas vēlas tikt pie Pelnrušķītes, Sniegbaltītes un citu multfilmu varoņu skaistajiem tērpiem. Dizainera darbiem cilvēki seko līdzi arī sociālajos tīkos. Vietnē "Facebook" Nefijam ir vairāk nekā 320 000 sekotāju, savukārt "Instagram" interesentu skaits pārsniedz 357 000.

View this post on Instagram

A post shared by Nephi Garcia (@designerdaddy_) on Sep 19, 2019 at 2:19pm PDT

Pie segvārda "tētuks dizainers" (Designer Daddy) vīrietis ticis pavisam nejauši. Cilvēki, kas bija dzirdējuši par Nefija darbiem, viņam jautāja, vai viņi sociālajos tīklos var apskatīt arī citus vīrieša veidotos dizainus. Tā viņš izveidoja kontu "Instagram" un "Facebook" un nāca klajā ar segvārdu tētuks dizainers.

View this post on Instagram

A post shared by Nephi Garcia (@designerdaddy_) on Jan 31, 2019 at 2:59pm PST

Lai gan šobrīd Nefija darbi tiek atzīti ne tikai Amerikā, bet arī citviet pasaulē, tā tas nav bijis vienmēr. Intervijā "Disney Style" dizainers atklāj, ka, par spīti viņa sajūsmai par modi un vēlmei kļūt par dizaineri, vieni no svarīgākajiem cilvēkiem zēna dzīvē – vecāki – šo domu sākotnēji neesot atbalstījuši. Viņi uzskatīja – darinot apģērbu, vīrietis nespēs ģimenei nodrošināt finansiālo stabilitāti. "Gluži kā Salātlapiņa (princese no filmas "Sapinušies"), es biju ieslodzīts mazā ciematā, kur neviens man neticēja," viņš piebilst.

Lai gan vecāki neuzskatīja Nefija idejas par īstenošanas vērtām, viņa māsa domāja citādāk. Sieviete ietaupīja uz ikdienas izmaksām, lai varētu palīdzēt brālim iegādāties audumus, papīru, uz kā zīmēt skices, un citas nepieciešamās lietas. Tā viņš klusībā, vecākiem nezinot, varēja attīstīt savu talantu.

View this post on Instagram

A post shared by Nephi Garcia (@designerdaddy_) on Jan 15, 2019 at 6:00pm PST

Pēcāk, kad vīrietis satika savu topošo sievu, viņa turpināja Nefija māsas iesākto, iedrošinot vīru turpināt darīt to, kas viņam sagādā prieku. Viņa mudināja vīru turpināt dizainera darbu pat tad, kad ģimene piedzīvoja lielu finansiālu krīzi. "Viņa ļāva man būt tādam, kāds es esmu, būt brīvam, bet, lai to izdarītu, viņa ziedoja ļoti daudz. Es esmu par to neizsakāmi pateicīgs," vīrietis piebilst.

View this post on Instagram

A post shared by Nephi Garcia (@designerdaddy_) on Oct 24, 2019 at 8:17pm PDT

Pirmais tērps, ko Nefijs izgatavoja, bija kleita, kas ar dažām roku kustībām pārvērtās citā balles kostīmā. Sākotnēji viņš vēlējās savai meitai izgatavot Pelnrušķītes zilo kleitu, taču mīļotā vīru mudināja izaicināt sevi, un izgatavot tērpu, ko iespējams pārvērst citā.

Nefijs atceras, ka viņam bija nepieciešamas trīs dienas, lai izdomātu, kā sievas ideju pārvērst realiātē. Portālā "Good News Philippines" minēts, ka gala rezultāts esot pārsteidzis visus. "Es šo kleitu izgatavoju ar mīlestību, un mans galvenais mērķis bija darīt savu meitu laimīgu," dizainers skaidro. Tieši šis jaunatklājums bija tas, kas palīdzēja viņa biznesam augt un attīstīties.

View this post on Instagram

A post shared by Nephi Garcia (@designerdaddy_) on Jun 4, 2019 at 12:41pm PDT

"Man ir ļoti svarīgi dalīties ar saviem darbiem, jo es gribu, lai visi zina – neatkarīgi no tā, kur tu esi piedzimis un uzaudzis, tu vari sasniegt iecerēto un dzīvot labāku dzīvi. Sapņi patiesi piepildās," dizainers iedrošina. "Ja kaut ko dari no sirds un tas tev sagādā prieku, tad tavi darbi noteikti tiks pamanīti."

View this post on Instagram

A post shared by Nephi Garcia (@designerdaddy_) on Feb 14, 2018 at 9:02am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!