Bieži vien par kuplu ģimeni cilvēki sapņo jau no bērnības. Kā veidojusies TV personības, pasākumu vadītāja un četru meitu tēva Armanda Simsona ģimene, viņš ar sievu Ivetu atklāj raidījumā "Māmiņu klubs".

Runājot par to, vai par lielu ģimeni viņi domājuši jau kopš mazotnes, Simsone atklāj, ka abi ar vīru uzauguši klasiskajā divu bērnu ģimenē. "Sāksim ar to, ka mums jau sākumā bija grūti pie paša pirmā tikt, tāpēc neko šausmīgi lielu nelolojām, necerējām. Bet, kad pieteicās pirmā meitiņa, zinājām, ka, protams, centīsimies, lai būtu vismaz divi bērni ģimenē. Par trešo, ceturto – es pat nezinu, kā tas nācās, kādas domas mums tur raisījās."

Simsons uzsver, ka pirms pirmā bērna ienākšana ģimenē pāris rūpējies tikai par diviem kaķiem, tāpēc bijušas pārdomas, kā būs reāli ikdienā dzīvot ar atvasi. Taču pēc pirmā piedzimšanas atskārtuši, ka nav nemaz tik traki. "Pamēģinām otro? Nu, pamēģinām. Bet, mēs varēsim vispār izdzīvot? Tas bērns neapēdīs mums visu naudu?," jautājumus, kas aktualizējušies sarunās, atceras Simsons.

Vīrietis stāsta – nekad iepriekš nebija domājis, ka viņiem būs tik kupla ģimene. "Šobrīd tā ir tāda bagātība, tāda vērtība. Bet tas ir nācis pats no sevis," teic Simsons. Savukārt sieva piebilst, ka visgrūtākais mirklis ir pēc pirmā bērna saņemties otrajam.

Tāpat Simsons atklāj, ka katru reizi iepazīties ar jauno radinieku viņi braukuši par vienu vairāk: "Pēc pirmās uz dzemdību namu braucām divatā. Pēc otrās uz dzemdību namu braucām trijatā, un, tiklīdz Eimija iebļāvās, ieraudājās, Patrīcija jau bija palātā un skatījās, kas tur notiek. Pēc Heidijas braucām četratā – tiklīdz Heidija piedzima, uzreiz abas bija dzemdību zālē. Attiecīgi pēc Odrijas mēs arī braucām visi pieci kopā." Vīrietis teic, ka šādi izveidojas īpaša ķīmija, tāpēc nevar sadalīt, kuram uzmanība būs vairāk. "Tiešām viens ar otru samainās ar uzmanībām, nepieciešamībām, pieskatīšanu, kliegšanu, brēkšanu, kaušanos un visu pārējo. Tā kā rasols ir pilnīgākais."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!