Foto: Shutterstock
Pēc vairākiem gadiem laulībā vai ilgstošās attiecības, var gadīties, ka mīlas prieki zaudē savu burvību un kļūst par garlaicīgu ikdienas rituālu. Iespējams, iepriekš kaisles pilnās naktis nu ir pārvērtušās rutīnā, kas liek tev ilgoties pēc tā, kas reiz attiecībām piešķīla dzirksteli. Taču to ir iespējams mainīt. Spontāns sekss ir viens no efektīvākajiem veidiem, kā atgūt pazaudēto kaisli.

Iemeslus, kāpēc seksuālā dzīve ir kļuvusi garlaicīga, var atrast vienmēr. Bieži vien mums patīk aizbildināties ar vecāku lomu, bērnu klātbūtni, nogurumu, aizņemtību, stresu un daudz ko citu. Taču, vai tu tiešām gribi ļaut tam visam stāties ceļā intīmajām attiecībām ar partneri?

Neskaitāmas reizes ir dzirdēts, ka sekss ir attiecību līme. Ir cilvēki, kas tam piekrīt, ir, kas uzskata citādāk, bet, nenoliedzami, intīmā tuvība partnerus satuvina gan fiziski, gan emocionāli. Iespējams, tieši tāpēc tagad, kad sekss ir kļuvis ikdienišķs un vairs tevi nesajūsmina, rodas sajūta, ka abi ar mīļoto esat attālinājušies viens no otra. Taču to ir iespējams mainīt.

Kad pēdējo reizi jums bija galvu reibinošs sekss, kur katra nākamā poza vai vieta tavai elpai lika aizrauties? Iespējams, pēdējo reizi šādas sajūtas, mīlējoties ar partneri, piedzīvoji pirms vairākām nedēļām, mēnešiem vai pat gadiem. Portāls "Marriage" atklāj, ka šī ir bedre, kurā ātrāk vai vēlāk iekrīt visi pāri. Taču tam reiz ir jāpieliek punkts!

Viens no efektīvākajiem veidiem, kā piešķilt dzirksteli apdzisušajam mīlas ugunskuram, ir spontāns sekss. Tam ir vairākas burvības, bet viena no galvenajām ir neparedzamība un pārsteigums – tieši tās ir lietas, kas to padara baudāmu.

Pirms atklājam tev idejas, kas palīdzēs spontānu seksu pārvērst īstenībā, ir vairākas fiziskās un emocionālās barjeras, kas jāpārvar, lai plānotie mīlas prieki izdotos uz visiem 100 procentiem.

Nost ar plānotāju un kautrību

Foto: Shutterstock

Spontāns sekss ir lielisks veids, kā atgūt zaudēto kaisli un piešķirt attiecībām vairāk rotaļīguma. Taču, gluži kā pirms treniņa ir jāiesilda muskuļi, arī pirms ķeršanās pie spontāna seksa ideju īstenošanas ir nedaudz ar sevi jāpastrādā. Pirmkārt, jāatgūst pašpārliecība un jāveltī laiks atpūtai. Otrkārt, jāmet pie malas kalendārs, kas, iespējams, ir bijis palīgs seksa plānošanā.

Aizmirsti par plānotāju


Ļoti bieži pāriem, kuriem dažādu iemeslu dēļ sekss ir retāk nekā gribētos, speciālisti iesaka mīlēšanos ieplānot, tādā veidā aizņemtajā darba grafikā atlicinot laiku kopīgiem intimitātes brīžiem. Taču ieplānots sekss zaudē daļu burvības, kā rezultātā to padarīt par spontānu ir daudz grūtāk. Tāpēc, ja vēlies iekvēlināt savu intīmo dzīvi un atgūt zaudēto kaisli, aizmirsti par kalendāru.

Met pie malas kautrību


Nenoliedzami, katram no mums ir kaut viena izskata nianse, kas nešķiet tik pievilcīga kā gribētos. Taču, esot mīļotā apskāvienos, aizmirsti par to. Centies visus savus kompleksus atstāt aiz guļamistabas durvīm, citādāk nespēsi pilnībā atbrīvoties, kas negatīvi iespaidos gan tavu, gan partnera iespēju sasniegt kāroto.

Dod sev laiku atpūsties


Iemācies atrast laiku atpūtai un sevis palutināšanai. Kā jau iepriekš tika minēts, laika trūkums un nogurums var stāties ceļā intīmajai tuvībai ar partneri. Ja vēlies atdzīvināt jūsu mīlas liesmu, atpūta ir ļoti svarīga. Jo diezin vai tad, ja būsi pārstrādājies un noguris, tev būs vēlme un spēks spontānam seksam. Visticamāk, viss, ko gribēsi, būs ielikties gultā un aizmigt.

Idejas, kā garlaicīgā seksa dzīvē ieviest spontanitāti

Foto: Shutterstock

Ja spontāns sekss nav bijis daļa no tavas ikdienas jau ilgu laiku, varētu šķist – ar ko lai sāk. Portāls "Marriage" atklāj spontāna seksa idejas, kas ļaus atcerēties sen aizmirsto mīlas prieku burvību visā tās krāšņumā.

Atrodiet laiku viens otram

Dodieties kopīgās vakariņās, izbraucienos divatā ārpus pilsētas, vērojiet zvaigznes vai dariet jebko citu, kas jūsu sirdīm liek gavilēt, bet galvenais kopā. Šāds kopīgi pavadīts laiks palīdzēs jums satuvināties emocionāli, kā rezultātā arī atvērties fiziski būs daudz vieglāk. Iespējams, tieši kādā no šiem kopīgajiem izbraucieniem atradīsies piemērots brīdis spontānam seksam.

Nomainiet vietu

Nenoliedzami, mīlēšanās gultā ir vareni ērts process, taču ātri vien kļūst garlaicīgs. Tāpēc apdomā iespēju izvēlēties kādu citu vietu intīmiem brīžiem, piemēram, dušu vai viesistabā esošo dīvānu. Noteikti ir vietas, kur tu esi vēlējies kādreiz iekarot savu mīļoto, ļauj fantāzijai vaļu un atklāj spontānā seksa burvību.

Izmēģiniet lomu spēles

Šis ieteikums noteikti nederēs visiem pāriem, bet varbūt pirms atmest lomu spēlēm ar roku, ir vērts kaut reizi tās pamēģināt. Iespējams, šī būs viena no lietām, kas agrāk tev šķita nepieņemama, bet pēkšņi spēj iekvēlināt kā nekas cits.

Gluži tāpat kā vietas izvēlē, arī lomu spēlē jāļauj vaļu fantāzijai. Esi ievērojis, ka tev īpaši uzbudina pretējā dzimuma pārstāvji formas tērpos, atklāj šo savu mazo noslēpumu mīļotajam, un esi gatavs kaisles pilnam vakaram.

Rotaļlietas

Arī seksa rotaļlietas palagu dančus var padarīt interesantākus. Taču pirms ķeries pie smagās artilērijas, tomēr iesakām par to pirms tam aprunāties ar partneri. Iespējams, pirmajai reizei pietiks vien ar acu apsējiem un roku dzelžiem. Savukārt vibratorus un eksotiskākas seksa rotaļlietas var atstāt vēlākam laikam.

  • Vairāk par intīmprecēm un sortimentu Latvijā lasi šajā rakstā.

Sekss no rīta

Šis ir viens no vieglākajiem veidiem, kā negaidīti pārsteigt mīļoto. Gultas prieki rīta agrumā ne tikai palīdzēs attiecībās ieviest mazliet spontanitātes, bet arī būs lielisks veids kā iesākt rītu. Taču arī šis, gluži tāpat kā lomu spēles, var nebūt pa prātam katram vīrietim un sievietei.

  • Vairāk par gultas priekiem rīta agrumā un to pozitīvajiem ieguvumiem lasi šajā rakstā.

Mīlas prieki vairākas reizes pēc kārtas

Vai atceries tos laikus, kad ar vienu reizi nepietika? Jūs bijāt tik traki viens pēc otra, ka ar vienu mīlēšanās reizi nebija gana, lai apmierinātu gaisā virmojošo kaisli. Iespējams, tagad pēc vienas mīlēšanās reizes esat tik pārguruši, ka katrs pagriežaties uz saviem sāniem, lai ieslīgtu mierpilnā miegā, taču tam tā nav jābūt. Arī tagad jūs varat ļauties viens otra pieskārieniem ne tikai vienu, bet vairākas reizes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!