Tēvs savu mīlestību pret meitu var izpaust dažādi. Vieni ir gatavi trīs reizes pēc kārtas bērnam lasīt vienu un to pašu grāmatu, citi – vairākas reizes nakts laikā pārbaudīt, vai zem gultas nav paslēpušies briesmoņi, bet vēl daži labprāt iekāpj svārkos un ļaujas kopīgai fotosesijai saskaņotos tērpos. Šādu mīlestības apliecinājumu savai vienu gadu vecajai meitiņai izvēlējās arī Keisijs Filds.

Fotogrāfei Džennai Floidai bija iespēja iemūžināt tēva un meitas kopīgos mirkļus, kamēr abi fotosesijas varoņi ieģērbti rozā plīša svārciņos. Kā raksta portāls "Bored Panda", abu tērpi bija Keisija sievas un mazās Lailas mammas roku darinājums, kas šo saskaņotos tērpus padara vēl īpašākus.

Pēc uzņemto fotomirkļu ievietošanas sociālajos medijos tie ātri vien iekaroja vairāku tūkstošu sirdis visā pasaulē. Cilvēki komentāru sadaļā zem bildēm sajūsminās par mīlīgajām fotogrāfijām un uzslavē Keisiju par drosmi uzvilkt rozā svārkus un nostāties kameras priekšā.

Taču fotogrāfe portālam "Bored Panda" atzīst, ka mazās meitenes tētis kameru priekšā ar rozā svārkiem mugurā esot ļoti satraucies, bet ātri vien ticis tam pāri. "Sākumā Keisijs bija uztraucies svārku dēļ, bet viņš ātri vien atbrīvojās un iejutās savā lomā," stāsta Dženna.

Savukārt Keisijs portālā uzsver, ka viņš ir ļoti vīrišķīgs un nekad iepriekš nav vilcis svārkus, taču meitas dēļ bija gatavs darīt arī to. "Kad viņa būs vecāka, mēs varēsim kopīgi šķirstīt albumu un ar smaidu atcerēties šo fotosesiju," viņš stāsta.

Tāpat fotogrāfe uzsver, ka pozitīvisma devu no šīs fotosesijas ieguva ne tikai viņa, Keisijs un mazā Laila, bet vēl tūkstošiem cilvēku, kuriem bija iespēja redzēt uzņemtos fotomirkļus.

Dženna neslēpj, ka ideja ietērpt meitu un tēvu vienādos kostīmos bija ar mērķi iepriecināt tikai tuvākos draugus un ģimeni. "Mēs nekad nedomājām, ka ar šīm bildēm radīsim smaidus visā pasaulē," viņa piebilst.

Džennas uzņemtās bildes portālā "Facebook" ir apskatījuši jau vairāk nekā miljons cilvēku, savukārt vairāk nekā 53 tūkstoši ar tām ir dalījušies arī savos profilos.

Fotogrāfes uzņemtajās bildēs ir redzami dažādi ikdienišķi tēva brīži kopā ar meitu. Vienā foto Keisijs ar Leilu izpaužas, krāsojot grāmatiņu, bet jau citā tēvs lepni izdaiļo meitas mazos nadziņus. Apskatot šīs bildes, nav nekādu jautājumu, kāpēc tās iekarojušas tik daudzu sirdis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!