Foto: Instagram
Vecāki ir dažādi, gluži tāpat arī atšķiras viņu gaume un rocība. Vieni ir pārliecināti, ka bērnu ratiņiem, kas kalpos vien īsu brīdi mazuļa dzīvē, nebūtu jātērē milzu līdzekļi, bet ir arī gana daudz vecāku, kuri gatavi iegādāties tikai to pašu pašu labāko, modīgāko, stilīgāko, lai… Patiktu pašiem un nenoliedzami – paspīdētu citu acīs.

Lūk, dizaina portāla "Novate" autori uzskaitījuši, iespējams, visdārgākos bērnu ratiņus, ko noteikti izvēlētos tikai gana turīgi vecāki, kuri itin ne vienu mirkli neaizdomāsies, cik tie maksā, ja tiek runāts par viņu mazuli. Turklāt ratiņiem klāt var piepirkt virkni citu aksesuāru no pazīstamiem zīmoliem. Iespējams, kādam ļoti taupīgam vecākam patiešām būs visai liels šoks, uzzinot, ka dažs labs par bērnu ratiņiem tērē vairākus tūkstošus eiro.

Sāksim topa desmitnieku no otra jeb lētākā gala. Ja kādam šis tops jau tā vidū liksies tik nepanesams, varēs līdz pirmajai vietai nemaz nelasīt.

10. Ratiņi "Kensington" no "Silver Cross"

Šie ratiņi ir it kā ieradušies no pagātnes, jo tos radīja pagājušā gadsimta astoņdesmitajos gados. Ratiņi ir pieejami bērniem tradicionālās krāsās – rozā un balti. Lieli riteņi, hromēti spieķi un bremzes, – tie ir šo ratiņu obligātie elementi. Lai gan šos ratiņus, kas maksā 1950 ASV dolāru (1712 eiro), var arī salikt mazākus, tie vienalga aizņem daudz vietas.

A photo posted by Thania Railey (@thaniarailey) on Oct 1, 2014 at 6:30am PDT

9. Ratiņi "Stokke Trailz"

Tirgū pieejami jau aptuveni 10 gadus. Zīmols "Stokke" saviem klientiem piedāvā gana padārgus ratiņus. Par 2160 ASV dolāriem (1897 eiro) var iegādāties multifunkcionālu braucamo savam mazulim. Rati ir domāti jebkuriem laika apstākļiem un var pilnīgi mierīgi paciest arī bezceļus. Šiem ratiņiem atsevišķās detaļās ir izmantota arī aitas vilna (rāmī, kulbiņā, sēdeklī un ziemas komplektā).

A photo posted by Stokke Trailz (@stokketrailz) on Oct 5, 2016 at 12:53am PDT

A photo posted by Stokke Trailz (@stokketrailz) on Oct 5, 2016 at 12:11am PDT

8. Ratiņi "iCandy Peach" London

Šie ratiņi bērnam var tikt izmantoti, sākot no dzimšanas līdz pat trīs gadu vecumam. Tie ir ražoti ierobežotā tirāžā, turklāt neviens eksemplārs apdares ziņā neatkārtojas. Šie rati, kuru kulbas apdarei izmantots tikai kokvilnas audums, maksā 2345 ASV dolārus (2059 eiro). Tie būs piemēroti stilīgām mammām, un tiem ir iespējams piepirkt plašu klāstu dažādu aksesuāru. Bez tā, ka apdares ziņā katri no ratiņiem atšķiras, vēl kā oriģinalitāte šim braucamajam tiek minēta uzlabotā ventilācijas sistēma, ratu salikšanas mehānisms, ko var vadīt ar vienu roku, manevrēšanas riteņi un funkcionālie aksesuāri. Rati mazulim ir ļoti ērti jebkurā to pozīcijā un pietiekami glīti.

A photo posted by Kat Pryde (@lilkittyxx) on Sep 22, 2016 at 8:19am PDT

7. Ratiņi "Bugaboo" no "Diesel"

Oriģināli un ierobežotā pieejamībā – ratiņi par 2700 ASV dolāriem (2371 eiro). Šie rati būs tādu mammu un tētu gaumē, kuriem ir svarīgs zīmols it visā. Tie ir stilīgi un mūsdienīgi rati, izgatavoti no dārgiem materiāliem, ar manevrēšanas riteņiem, ērtiem rokturiem. Stils ir pamanāms ikvienā ratu detaļā, un tas šos braucamos dara unikālus.

A photo posted by @familienbande_de on Sep 26, 2016 at 11:15pm PDT

2. Ratiņi no "Silver Cross" - zelta

Šie ratiņi domāti tiem, kuriem patīk sev pievērst uzmanību. Komplektā vecāki iegūs arī muzikālo lādīti, zila atlasa un augstas kvalitātes kažokādas pārvalku. Bērns ne tikai jutīsies komfortabli, bet arī gluži vai piederīgs karaliskai dzimtai. Mammas un tēti varēs ar prieku pastaigāties ar bērnu, demonstrējot stilīgus un ērtus ratus par 6000 ASV dolāriem (5270 eiro).

1. Ratiņi "Balmoral" no "Silver Cross"

Ratiņus radījusi viena no vecākajām un pazīstamākajām bērnu aksesuāru kompānijām – "Silver Cross". Dārgie ratiņi ir roku darbs, izmantojot tradicionālās tehnoloģijas un unikālo dizainu, kas tiek individuāli piemeklēts pēc katra klienta vēlmēm. Par 7000 ASV dolāru (6148 eiro) var iegādāties ratiņus ar atsperu balstiekārtu, lieliem riteņiem un mīkstu matraci. Dizaineri piedāvā plašu krāsu izvēli. Stils un izšķērdība, komforts un ekskluzivitāte – tie ir galvenie raksturojošie elementi šiem ratiņiem.

A photo posted by sue (@theradfordfamily) on May 5, 2016 at 5:17am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!