Foto: Shutterstock

Nepadoties – tas ir vienīgais veids, kā gūt panākumus. Nav svarīgākas prasmes dzīvē, kā piespiest sevi atkal stāvēt stabili uz kājām pēc neveiksmes. Lai to paveiktu maksimāli ātri, nekrītot depresijā. Lūk, piedāvājam psihologu veidotā portāla "Wiolife" 12 padomus, ko noteikti vērts paturēt galvā!

Sākot jaunu gadu, noteikti esi sev klusiņām kaut ko apsolījis, tostarp arī būt mērķtiecīgākam, virzīties uz augstākām virsotnēm – gan karjerā, gan attiecībās. Un spēja nenolaist degunu, bet iet tālāk, ir ļoti noderīga lieta.

Nāve ir vienīgais cienījamais iemesls, lai padotos. Bet kamēr esi dzīvs un vesels, tev ir neierobežots daudzums mēģinājumu sasniegt savus mērķus.

Esi reālists. Labi kaut ko izdarīt ar pirmo reizi ir teju neiespējami, bet tas nav iemesls, lai uzreiz visu pamestu. Būs izgāšanās, būs kļūdas, bet tev būs arī sava pieredze, un būs savs ceļš.

Tu esi stiprāks nekā domā. Vienai nieka problēmai nav iespēju tevi apstādināt.

Parādi sevi. Uzņemies atbildību, paziņo par sevi, panāc to, ko vēlies. Kautrība ir laba tikai ļoti mērenās devās.

Vai to kāds ir darījis jau iepriekš? Jā? Brīnišķīgi, tad arī tev izdosies!

Tici savam mērķim, pat ja tev saka, ka tas ir nepiepildāms. Vai tiešām tu domā, ka kaut kas uz šīm zemes ir radies, gūstot pilnu atbalstu un labvēlību no apkārtējiem?

Tavi tuvinieki, kā neviens cits, var tevi iedvesmot nepadoties un turpināt savu ceļu. Padalies ar viņiem savos pārdzīvojumos, neturi visu sevī.
Foto: Shutterstock

Ir cilvēki, kuri atrodas sliktākā stāvoklī, nekā tu. Vienmēr. Miljoniem cilvēku ir vēl grūtāk, bet viņi turpina cīņu par savu eksistenci.

Tu esi pelnījis laimi, tieši tāpat kā jebkurš cilvēks uz šīs planētas.

Iedvesmojot citus, tu palīdzi nepadoties arī pats sev. Nav nekā daudz motivējošāka, kā palīdzēšana tuvākajam.

Tu esi jau tik tuvu. Ķīniešu gudrība vēsta: kārdinājums padoties būs īpaši spēcīgs neilgi pirms uzvaras. Tādēļ, ja vēlme padoties kļuvusi īpaši liela, uzvara vairs nav aiz kalniem. Stiprinies!

Visam savs laiks. Volts Disnejs tika atlaists no darba avīzē, jo viņam trūka ideju, Mendeļejevam bija trijnieks ķīmijā (vecajā atzīmju sistēmā – ļoti vāji), Einšteins nerunāja līdz pat četru gadu vecumam, un skolotājs viņu raksturoja kā garīgi atpalikušu. Atceries par to, kad tev šķiet, ka tev nekas neizdodas. Pienāks arī tavs laiks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!