Mīlestība ikdienišķai kopābūšanai piešķir citu nokrāsu. Ēst gatavošana, mājas uzkopšana vai laiska zvilnēšana dīvānā ir aizraujošāka, ja vari to darīt kopā ar otru pusīti. Tieši šo ikdienišķo mirkļu mīļotā prombūtnē mums pietrūkst visvairāk. Māksliniece Dina Odesa ar savām ilustrācijām palīdzēs tev saskatīt burvību ikdienišķajā.

Dina Odesa ir māksliniece, kas uzaugusi Kazahstānā, bet pašlaik dzīvo Ņujorkā. Viņa izveidojusi ilustrāciju sēriju "#99RelationshipIllustrations", kurā sieviete zīmējumos ataino ikdienišķus mirkļus kopā ar vīru.

Dinai jau kopš bērnības ir ļoti paticis zīmēt. Ilustrācijas nenoliedzami parāda, ka viņai ir talants. Kā sieviete atklāj portālam "Bored Panda", tad nav mācījusies nevienā mākslas skolā un visas iemaņas apguvusi pašmācības ceļā.

Dzīves laikā Dina izmēģinājusi savu roku dažādās mākslas nozarēs. "Esmu darbojusies interjera dizainā, grafiskajā dizainā, zīmējusi ar eļļas krāsām, ūdens krāsām, strādājusi par modes dizaineri, izmēģinājusi kaligrāfiju un vēl daudz ko citu," savā pieredzē dalās māksliniece.

Dina attiecībās ar savu vīru ir jau pusotru gadu. Taču pirms gada pāris viens otram teica "jā" vārdu un kļuva par vīru un sievu. Tagad, divpadsmit mēnešus vēlāk, viņi gaida ģimenes pieaugumu. Kā rakstīts portālā "HuffPost", mazajam jānāk pasaulē jau pēc dažām nedēļām.

View this post on Instagram

A post shared by Dina Odess (@dina.odess) on Jan 18, 2019 at 7:14pm PST

Māksliniece stāsta, ka sākusi ilustrēt attiecības ar vīru kopš brīža, kad abi nolēmuši uzsākt kopdzīvi. "Mūsu attiecību sākumā es biju sajūsmā par iespēju dzīvot kopā. Tā man bija pilnīgi jauna pieredze, kas iedvesmoja radīt šīs ilustrācijas," viņa atklāj portālam "HuffPost".

View this post on Instagram

A post shared by Dina Odess (@dina.odess) on Nov 16, 2018 at 9:16am PST

Kad portāls "HuffPost" māksliniecei palūdz noraksturot savu vīru, viņa atbildēja: "Viņš ir visdevīgākais, visjaukākais, visgādīgākais un mīlošākais vīrietis, kādu es jebkad esmu satikusi."

Dažās no sievietes ilustrācijām, viņas vīrs izskatās nedaudz sapīcis. To pamanījuši arī mākslinieces fani. Taču Dina par to iesmej, sakot, ka viņš patiesībā nav tik īgns, kā izskatās ilustrācijās.

View this post on Instagram

A post shared by Dina Odess (@dina.odess) on Feb 22, 2018 at 12:15pm PST

Nereti pāriem ir grūti novērtēt ikdienišķos mirkļus kopā. Mēs sajūsmināmies par kopīgiem ceļojumiem, svētkiem un citiem nozīmīgiem dzīves notikumiem, taču nereti aizmirstam priecāties par vienkāršo un ikdienišķo – mīļotā skūpstu no rīta, kopīgu zvilnēšanu pie televizora ekrāna, iespēju doties kopā pie miera un kopīgi celties. Taču Dinai ir izdevies šos brīžus iemūžināt un atgādināt mums, ka katrs mirklis kopā ar mīļoto ir īpašs un atmiņu vērts.

Zemāk apskati vēl citas Dinas ilustrācijas, kas ne tikai palīdzēs atplaukt smaidam, bet arī noteikti atmiņā atsauks kādu ikdienišķu mirkli kopā ar savu otro pusīti.

View this post on Instagram

A post shared by Dina Odess (@dina.odess) on May 9, 2018 at 11:51am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Dina Odess (@dina.odess) on Aug 12, 2018 at 12:30pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Dina Odess (@dina.odess) on Sep 14, 2018 at 7:15pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Dina Odess (@dina.odess) on Oct 11, 2018 at 3:43pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Dina Odess (@dina.odess) on Aug 16, 2018 at 10:35am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Dina Odess (@dina.odess) on Oct 26, 2019 at 12:43am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Dina Odess (@dina.odess) on Jul 1, 2018 at 9:39pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Dina Odess (@dina.odess) on Feb 13, 2019 at 7:36pm PST

View this post on Instagram

A post shared by Dina Odess (@dina.odess) on Nov 7, 2018 at 8:04am PST

View this post on Instagram

A post shared by Dina Odess (@dina.odess) on Mar 9, 2018 at 2:15pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!