Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 13. oktobrī, no pulksten 11 līdz 17 izstāžu centrā "Ķīpsala" norisināsies "Andele Mandele Kids", kur 350 māmiņas tirgos bērniem noderīgas lietas un arī mazie ķipari varēs spert pirmos soļus uzņēmējdarbībā.

Zinot to, ka bērni aug pa stundām, šis būs vērtīgs pasākums, lai izpārdotu drēbes un apavus, kas jūsu mazajam vairs neder, vai arī iemainītu un iegādātos ko jaunu, košu un noderīgu savām atvasēm par īpaši pievilcīgām cenām.

Pasākuma organizatore Līva Jaunozola vēsta, ka piedāvājumu klāstā būs drēbītes bērniem no zīdaiņa līdz 12 gadu vecumam. Vecāki saviem bērniem varēs iegādāties visdažādākās lietas - apavus, aksesuārus, noderīgas rotaļlietas, skolassomas un daudz ko citu, kas mazajiem šobrīd ir aktuāls un nepieciešams. Arī par grūtniecēm nebūs piemirsts.

Pasākuma laikā jau otro reizi norisināsies arī "Mazo ķiparu rokdarbu tirdziņš", kur pašiem bērniem būs iespēja tirgot savus ražojumus un spert pirmos soļus uzņēmējdarbībā . Ja vēlies, lai arī tavs bērns piedalās "Mazo ķiparu rokdarbu tirdziņā", piesaki viņu, sūtot vēstuli uz e-pastu: info@andelemandele.lv

Kā ikkatrā Andelē, paredzēts arī labdarības stūrītis, tādēļ , ja jums ir apģērbi, ko vēlaties ziedot, tos varēs atstāt tur.

Ieeja pasākumā no pulksten 11 līdz 15 maksā trīs eiro, bet pēc pulksten 15 ieeja ir bez maksas.

Bērniem līdz 12 gadu vecumam par ieeju nav jāmaksā.

Pasākuma organizatori būs parūpējušies arī par atrakcijām bērniem, kā arī ēdināšanas zonu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!