Foto: Aiga Rēdmane-Raģele
Ceturtdien, 28. aprīlī, pulksten 16 iepirkšanās centra "Akropole Alfa" centrālajā laukumā pie informācijas centra norisināsies "Dimanti tavā pagalmā" 2. grāmatas atklāšanas svētki. Pasākumu vadīs Lelde Ceriņa, savukārt muzikālo priekšnesumu sniegs dziedātāja Māra Upmane-Holšteine. Tāpat viesiem būs iespēja iegūt autores Gundegas Rozes autogrāfu un piedalīties grāmatas partneru aktivitātēs.

"Dimanti tavā pagalmā" 2. grāmata ir praktiska dzīvesstila grāmata sievietēm, veltīta pašizaugsmes tēmai. Tā ir simbolisks turpinājums pirmajam izdevumam, kas 2017. gadā kļuva par Latvijas bestselleru un populārāko vietējā satura dzīvesstila grāmatu sievietēm. "Dimanti tavā pagalmā" 2. grāmata aicina doties tālāk, meklēt dziļāk, lai atrastu apslēptos dārgumus – savus talantus, neapgūtās iespējas un jaunus apvāršņus. Tajā apkopoti praktiski padomi un autores personīgas slejas, kas iedrošina doties jaunā izaugsmes ceļā.

"Viena globāla traģēdija nomaina citu, un biedējošais fons jau kļuvis ierasts kā ātrās palīdzības sirēnas aiz loga. Pasaule ir kļuvusi neprognozējama, un tas, protams, izraisa bailes un trauksmi, ko nav iespējams tā vienkārši atrisināt ar kādu burvju metodi. Un tomēr mums katrai sirdī paliek kluss jautājums: kas tikmēr notiek ar manu dzīvi? Vai es zinu, kurp eju un kāpēc? Par ko ir mans stāsts? Grāmata ir aicinājums no ārējiem notikumiem pārslēgties uz savu pasauli un saskatīt tos dārgumus, kas līdz šim palikuši apslēpti," savu jaunāko darbu komentē autore Gundega Roze.

"Esam gandarīti, ka nu jau vairākus gadus ilgusī draudzība starp Gundegu Rozi un "Akropole" zīmolu ir rezultējusies vēl vienā jaunā projektā, kura tapšanā esam bijuši līdzās. Ticam, ka jaunā grāmata būs iedvesmas objekts daudzām sievietēm, tāpēc aicinām visus interesentus būt kopā ar mums skaistajos grāmatas atklāšanas svētkos, kopīgi klātienē smeļoties iedvesmu un daudz citu patīkamu emociju. Gundegas Rozes komandai novēlam brīnišķīgus panākumus arī turpmāk," saka Aija Stendzeniece, "Akropole" iepirkšanās centru mārketinga vadītāja.

Atklāšanas svētkos būs iespēja piedalīties "Bella" momentloterijā, "Akropole Alfa" 2. stāva "Jāņa Rozes grāmatnīcā" iegādāties grāmatu par īpašu cenu, konsultēties par individuāli visvairāk piemērotajiem "Bioderma" produktiem un tos izmēģināt pie skaistumkopšanas speciālistes kosmetoloģijā Diānas Jasmanes, kā arī piedalīties "Dimantu" loterijā.

Gundega Roze vairāk nekā 20 gadu strādā žurnālistikā, no kuriem beidzamie 12 veltīti sieviešu auditorijas izdevumiem. Gundega bijusi galvenā redaktore tādiem sieviešu žurnāliem kā "Santa", "Ieva", "Cosmopolitan" un "Shape", kā arī veidojusi tematiskos izdevumus par modi, skaistumu un veselīgu dzīvesveidu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!