Foto: Publicitātes foto
29. oktobrī no pulksten 10 līdz 16 Kalnciema kvartālā notiks ikgadējais Aukstās modes tirgus. Tas vienuviet pulcēs vairāk nekā 50 modes preču tirgotājus, kuri piedāvās rudens/ziemas kolekcijas apģērbus, apavus un aksesuārus un izpārdos iepriekšējās kolekcijas. Savukārt pie Rīgas Stila un Modes tehnikuma audzēkņiem varēs iemācīties "face art" pamatus un gūt noderīgus padomus grima veidošanā.

Zīmoli priecēs ar rudenīgiem jaunumiem un palīdzēs sagatavoties aukstajai sezonai. Jaunas apģērba kolekcijas varēs sastapt pie "Sarma linen&wool design", "Ornate fashion", "Fox-Pace" un "Hebe", siltus adījumus būs sarūpējuši "Linotēka", "Mattilde", "Ornare", Ilze Egle, Juris Kuzmans un "Ru adījumi", skaistas un oriģinālas rotas piedāvās "Raja Style", "Astra Stones" un "Saules akmens", bet tērpu ar košiem aksesuāriem varēs papildināt pie "Der Design" un "Anna Pearl", vēstī Diāna Martukāne, Kalnciema kvartāla pārstāve.

Foto: Publicitātes foto

Šajā dienā Kalnciema kvartālā viesosies Rīgas Stila un Modes tehnikuma audzēkņi, kuri kafejnīcā vadīs grima meistarklasi un kopā ar tirgus jaunākajiem apmeklētājiem veidos sejas zīmējumus. Apmeklētāji varēs baudīt karstus dzērienus ābeļdārzā un nogaršot iknedēļas tirgotāju sagādātos rudens labumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!