Foto: Publicitātes attēli
Pagājušās nedēļas nogalē uz svinīgu sudraba karotīšu pasniegšanas pasākumu tika aicināts 71 jaunais Saldus novadnieks – 30 meitenes un 41 zēns, lai viņiem pasniegtu īpašās piemiņas dāvanas.

27 ģimenēs tas ir pirmais bērniņš, 26 priecājas par mazo brālīti vai māsiņu. 10 ģimenes auklēs trešo atvasīti, trīs ģimenes – ceturto, četras ģimenes – piekto, bet vienā ģimenē augs jau astotais bērniņš. Lielākā daļa bērnu – 44 ir dzimuši Kuldīgā, 12 – Dobelē, 7 – Rīgā, 6 – Liepājā, pa vienam – Jelgavā un Ventspilī.

Sudraba karotītes mazajiem saldeniekiem pasniedza Saldus novada domes priekšsēdētājs Reinis Doniņš un dzimtsarakstu nodaļas vadītāja Silvija Jakševica.

Ar nelielu satraukumu, bet lielu prieku vecāki, brāļi un māsas, vecvecāki un citi ciemiņi pavadīja mazo, saposto karotītes saņēmēju uz vienu no viņu pirmajiem svarīgajiem pasākumiem. Ar jaukām dziesmām pasākuma dalībniekus iepriecināja skolotājas Olitas Kleinbergas audzēkņi no Saldus Bērnu un jaunatnes centra.
Foto: Publicitātes attēli

Ģimenes, kuras nevarēja ierasties uz šo un iepriekšējiem karotītes pasākumiem, aicinātas saņemt bērnam pienākošos karotīti dzimtsarakstu nodaļā, Avotu ielā 12, Saldū.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!