Foto: Shutterstock

Valsts izglītības satura centra (VISC) Speciālās izglītības nodaļa šī gada 29. septembrī pulksten 14 organizē tiešsaistes semināru "Izglītības iestādes un ģimenes pozitīva sadarbība".

Šajā seminārā sertificēta psiholoģe Kristīne Putniņa pastāstīs par savstarpēju pieaugušo prasmi sadarboties, lai bērni, īpaši ar speciālām vajadzībām un mācīšanās traucējumiem, izglītības iestādē saņemtu nepieciešamo atbalstu, kas var ietekmēt bērna kopējos mācību sasniegumus, sociāli emocionālo veselību un uzvedību.

Kā norādīts VISC mājaslapā, būtiski ir sadarboties visām bērna audzināšanā un izglītošanā iesaistītajām pusēm, proti, pedagogiem, vecākiem un iestādes atbalsta personālam. Saskarsmes procesi ir daudzveidīgi, tādēļ liela nozīme ir konstruktīvai konfliktu risināšanai, attiecībām un saturam.

Tiešsaistes semināra laikā klausītāji varēs uzdot jautājumus, uz kuriem speciālisti atbildēs pēc prezentācijas.

Tiešraide būs skatāma Valsts izglītības satura centra "Facebook" lapā.

VISC aicina tiešsaistes semināru klausīties skolotājus, atbalsta speciālistus, vecākus un citus interesentus. Informācija par pieslēgšanos tiešsaistes semināram būs pieejama VISC mājaslapā, kā arī sociālajos tīklos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!