Foto: Publicitātes foto
4. martā sākusies pieteikšanās Sarunu festivāla "Lampa" jauniešu programmai, kurā šogad gaidāmi jaunumi – pasākumus organizēs un to tēmas izvēlēsies paši jaunieši. Projektam aicināti pieteikties 9. – 12. klašu skolēni. Jauniešu programma "Īssavienojums" norisināsies Sarunu festivāla "Lampa" laikā Cēsīs 28. - 29. jūnijā. Ieeja – bez maksas.

Sarunu festivālā "Lampa" taps īpaša skatuve "Īssavienojums", kurā katram jaunietim būs iespēja runāt par sev un saviem vienaudžiem tuvām tēmām un svarīgiem jautājumiem. Programmā aicināts piedalīties ikviens 9. – 12. klases skolēns, kas ieinteresēts sabiedrības attīstībā un vēlas iedzīvināt savas idejas un par tām pastāstīt citiem. Programmas mērķis ir veicināt jauniešu iesaisti Sarunu festivālā "Lampa" un sabiedrības kopējā attīstībā, piedaloties savas skatuves satura veidošanā. Interesenti individuāli vai kolektīvi aicināti pieteikt sev aktuālu tēmu, par ko iespējams izveidot pasākumu festivāla ietvaros, kā arī piedalīties pasākuma organizēšanā, atklāj festivāla jauniešu programmas vadītāja Ilze Samīte.

Pieteikties programmai iespējams līdz 24. martam. Jauniešiem, kuri konkursa kārtībā tiks izvēlēti dalībai festivālā un savu pasākumu organizēšanai, visos izveides soļos palīdzību sniegs mentori – visdažādāko nozaru eksperti – atbilstoši pieteikto pasākumu tēmām. Tā būs ne tikai iespēja speciālistu vadībā iegūt jaunas prasmes un pieredzi projektu vadībā, bet arī būt sabiedriski aktīvam un praktiski līdzdarboties festivāla tapšanā.

Plašāka informācija par jauniešu programmu un pieteikšanos, kā arī konkursa nolikums atrodams festivāla mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!