Foto: Shutterstock
9. februārī Rīgā, Mūkusalas ielā 3, Latvijas Nacionālās bibliotēkas Ziedoņa zālē tiek organizēta konference "Motivējošās sarunas" pedagogiem, psihologiem, atbalsta speciālistiem un vecākiem, kuri audzina bērnus ar funkcionāliem traucējumiem.

Konferenci organizē Valsts izglītības satura centra Speciālās izglītības nodaļa sadarbībā ar Velku biedrību un Latvijas Nacionālo bibliotēku. Semināra dalībnieku reģistrācija sāksies pulksten 9.30, bet konferences atklāšana paredzēta pulksten 10.30.

Konferences vieslektore: Līrija Ortīza (Liria Ortiz, Urugvaja, Zviedrija), psiholoģe, psihoterapeite un konsultante, daudzu grāmatu un nozīmīgu publikāciju autore par tādām tēmām kā motivējošās sarunas autisma un uzmanības deficīta un hiperaktivitātes sindroma (UDHS) gadījumos, attiecību risināšana ar pusaudžiem, vardarbība ģimenē, attiecību un personīgās izaugsmes konsultante Zviedrijas laikrakstā "Dagens Nyheter", eksperte profesionāļu medijos un medijos, kas adresēti cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem, kā arī viņu aprūpē un izglītībā iesaistītām personām; dažādās auditorijās iecienīta lektore. Līrija Ortīza ir Zviedrijas Lielās psihologu balvas laureāte (2017).

Lai pieteiktos konferencei, lūgums sūtīt pieteikumu reģistrācijas anketu uz adresi velki@velki.lv

Piesakoties jāuzraksta iestādes nosaukums, vārds un uzvārds. Pieteikumi tiks gaidīti līdz šī gada 1. februārim. Papildu informācija pa tālruni 29101392 (Liāna Velka).

Konferencē tiks nodrošināts tulkojums uz latviešu valodu, un tā ir bez maksas. Šeit atradīsi konferences darba kārtību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!