Foto: Publicitātes attēls

Bērnu vokālā studija Knīpas un knauķi šogad svin savu 45. dzimšanas dienu un to atzīmēs ar diviem jubilejas koncertiem "Dziedu vakaros un rītos". Koncerti notiks 7. maijā pulksten 17 un 8. maijā pulksten 12 Rīgas Kongresu namā, pastāstīja viena no pasākuma organizatorēm Ieva Liepa.

Koncertos skanēs dziesmas no jaunā Andra Sējāna albuma "Mazo bizoņu dziesmas" un dziesmas no Renāra Kaupera jaunā dziesmu albuma "Vienmēr dziedu es", kurš iznāks maijā. Tās kopā ar bērniem izdziedās Renārs Kaupers, Andris Sējāns, Daumants Kalniņš, Sanita Sējāne un Laura Štoma.

Visas jaunās dziesmas jau radušas īpašu atbalsi Knīpas un knauķi bērnu sirdīs, dodot iedvesmu un enerģiju visai kuplajai Knīpas un knauķi saimei arvien pilnveidoties un augt gan muzikālās izpausmēs, gan emocionālās atklāsmēs, stāsta Liepa.

Rīgas Latviešu biedrības bērnu vokālā studija Knīpas un knauķi savu 45 gadu jubileju vēloties svinēt ar priecīgu skatu, veidojot krāsainu un spilgtu Knīpas un knauķi momentuzņēmumu, bet aizvadīto gadu retrospekcijas atstāt nākamajai apaļajai jubilejai.

Koncerta režisore un scenārija autore Inga Cipe. Horeogrāfe Sanita Sējāne.

Ieejas biļetes no 7.marta var iegādāties www.ekase.lv un t/c "Spice" informācijas centrā.
Biļešu cenas no 8 līdz 15 eiro.

Bērniem līdz 5 gadu vecumam (ieskaitot) ieeja bez maksas (neaizņemot atsevišķu sēdvietu).

Koncertu rīko biedrība "Knīpām un knauķiem". Atbalsta t/c "Spice", Rīgas Dome, SIA "Dija", SIA "Ripo International", Diena, Radio SWH, portāls Cālis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!