Foto: PantherMedia/Scanpix

"Vecāku kompetenču stiprināšana bērnu un pusaudžu audzināšanai," – šādu nodarbību ciklu piedāvā Rīgas domes Labklājības departaments sadarbībā ar Latvijas SOS Bērnu ciematu asociāciju un Rīgas domes Izglītības kultūras un sporta departamentu. Turklāt Rīgā deklarētajiem vecākiem mācības ir bez maksas.

Ja vēlies uzlabot bērnu audzināšanas prasmes, labāk izprast sevi un savu bērnu, spēt viņu atbalstīt grūtās situācijās, kā arī justies pārliecinātākas mammas vai tēta lomā, šis nodarbību cikls ir domāts tieši tev. Nodarbības notiks Rīgas SOS Ģimeņu atbalsta centrā, Brīvības ielā 197a, Rīgā. Mācībstundu laiki – 1., 15. un 29. oktobris, kā arī 12. novembris, no pulksten 10 līdz 16.

Nodarbībās, ko vadīs Dace Beināre (Mag.Psych) un Baiba Griščuka (Mag.Psych), tiks aplūkotas un notiks praktiski vingrinājum par šādām tēmām:

  • Efektīva saskarsme ar bērnu un pusaudzi;
  • Konfliktu risināšanas prasmes;
  • Pozitīvas bērna disciplinēšanas metodes;
  • Drošā piesaiste attiecībās, kā to veicināt;
  • Vecāka loma, savu iekšējo resursu apzināšana un stiprināšana.

Nodarbībās pasniegtās teorētiskās zināšanas tiks nostiprinātas ar praktiskiem vingrinājumiem un mājas darbiem.

Pieteikumus dalībai apmācībās jāsūta uz e-pastu: iveta.gravite@riga.lv vai jāzvana Ivetai Grāvītei pa tālruni 67037321.

Pieteikties var Rīgas skolēnu vecāki, kuru deklarētā dzīves vieta ir Rīga un kuri ir gatavi četras sestdienas veltīt tam, lai kļūtu par vēl labākiem vecākiem! Vietu skaits ir ierobežots, tādēļ pasteidzies!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!