Foto: Krista Miltiņa/Publicitātes foto
14. septembrī pulksten 11 iepirkšanās un izklaides centrā "Akropole Rīga" notiks atkalredzēšanās ar pasākumu "Māmiņu rīti" un tā vadītāju Gundegu Rozi. Pēc ilgāka pārtraukuma apmeklētājiem būs iespēja klātienē piedalīties sarunās ar ekspertiem par tēmām, kas aktuālas topošajiem un jaunajiem vecākiem – pirmā tikšanās reize ar nosaukumu "Prieks. Bailes. Neziņa" būs veltīta jauno vecāku emocionālajiem kāpumiem un kritumiem.

Bērniņa piedzimšana jaunajai māmiņai rada lielu emocionālo pacēlumu un vienlaikus arī daudz neatbildētu jautājumu. Psiholoģiski un fizioloģiski mamma piedzīvo līdz šim nepieredzētu pārvērtību laiku – mainās ķermenis, emocijas un ierastā dzīves kārtība. "Vai tas ir normāli?" ir biežāk uzdotais jautājums, ko cenšas saprast jaunā māmiņa. Ar savu pieredzi un vērtīgām atziņām par to dalīsies īpašas pasākuma viešņas – pieredzējusī dūla un mamma Kristīne Bērziņa, kā arī digitālā satura radītāja, jaunā māmiņa un veselīga dzīvesveida entuziaste Elizabete Valujeva, kura saviem "Instagram" sekotājiem atklāj, kāda ir reālā dzīve ar mazuli un kā iespējams veidot harmonisku un veselīgu ikdienu.

"Māmiņu rītu pasākumu sēriju bijām iecerējuši kā iedvesmas brīžus un laiku, kad topošajām un jaunajām mammām satikties un saņemt tik ļoti nepieciešamo emocionālo atbalstu un vērtīgus padomus. Iepriekšējo sezonu saturu gan pasākumu viesi, gan arī raidījumu skatītāji novērtēja augstu, tāpēc liels prieks pēc teju divu gadu ilga pārtraukuma pandēmijas un ierobežojumu dēļ atkal aicināt uz tikšanos klātienē, lai priekpilni pavadītu laiku pozitīvā un atbalstošā vidē," uzsver Aija Urbāne-Orbāne, iepirkšanās un izklaides centru "Akropole Rīga" un "Akropole Alfa" mārketinga vadītāja.

Rudenī klātienes pasākumus un sarunas ar ekspertiem plānots organizēt abos iepirkšanās centros katru mēnesi, un to mērķis ir emocionāli atbalstīt, iedvesmot un iedrošināt jaunās ģimenes svarīgajos dzīves posmos – gaidot mazuļa ienākšanu pasaulē un kļūstot par vecākiem.

"Man ir liels gandarījums, ka šoruden uzsākam jauno "Māmiņu rītu" sezonu, kas jau atkal būs arī tikšanās ar klātienes auditoriju. No pieredzes varu teikt, ka šie pasākumi sniedz gan emocionālu atbalstu, gan satikšanās prieku, gan arī vērtīgu informāciju par visdažādākajām tēmām, kas noderīgas ne tikai jaunajām māmiņām, bet arī grūtniecēm un sievietēm, kas vēl tikai apsver domu par bērniņu," komentē pasākuma vadītāja, žurnāliste un grāmatu autore Gundega Roze.

Pirmais jaunās sezonas pasākums norisināsies no pulksten 11 līdz 12.30 "Akropole Rīga" pasākumu zonā starp A un F ieejām. Pasākuma laikā gaidāmi dažādi pārsteigumi, t.sk. dāvanas pasākuma viesiem no zīmola "Madara" produktu līnijas "Kind". Tāpat pasākuma dalībnieces priecēs "L'Occitane" laimes rats, savukārt "Maxima Mazuļu klubs" sarūpējis īpašu sveicienu mazākajiem pasākuma dalībniekiem.

Dalība pasākumā ir bez maksas, taču tam iespējams reģistrēties, kas nozīmē automātisku piedalīšanos balvu izlozē. Papildu informācija un reģistrācijas forma pieejama šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!