"Bērni ir mana dzīve, es viņu dēļ atlikšu jebko un jebkurā brīdī," raidījumam "Māmiņu Klubs" stāsta divu bērnu māmiņa un aktrise Zane Vaļicka. Sieviete raidījumam atklāj, kādas sajūtas viņu pārņēma, pirmo reizi kļūstot par mammu, un kā šī loma ir mainījusi viņas dzīvi.

Vaļicka stāsta, ka, gaidot pirmo bērnu – dēlu Edvardu, viņu māca bažas, neizpratne un domas par to, kāda māmiņa viņa būs, jo tolaik sieviete vēl nesaprata, ko tas nozīmē – būt par mammu. Viņa atklāj, ka pēc dzemdībām visu nakti pavadīja, lūkojoties mazulī: "Tajā brīdī es domāju, kā es vispār varēju šaubīties, ka es būšu laba mamma. Tas nav iespējams."

Aktrise skaidro, ka bērnu nākšana pasaulē ir mainījusi visu viņas dzīvi. Šobrīd bērni ir viņas dzīves misija, kuras dēļ, kā Vaļicka stāsta, viņa var atteikties no jebkā, kas nozīmē sevi nolikt otrajā plānā. "Vai pareizi tas tā ir, vai nē, nezinu, bet šobrīd varu teikt, ka labākais, ko es dzīvē esmu izdarījusi, ir mani bērni," viņa piebilst. "Skatoties uz viņiem un to, kā viņi aug, man šķiet, ka es esmu darījusi visu pareizi."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!