TV personība un geštalta terapeite Annai Lieckalniņai jūlijā piedzima bērniņš. Viņa sarunu šovā "Starp mums runājot" atklāj, kāpēc nepublisko bērnu bildes sociālajos medijos.

Šobrīd ļoti aktuāli ir "Instagram" vai citos sociālajos medijos publicēt bildes ar saviem bērniem, tādā veidā ne tikai parādot pasaulei savu mazulīti, bet arī tādā viedā rādot citām mammām, ka viņas nav vienas, iedrošinot, atbalstot un daloties pieredzē. Lieckalniņa uzskata, ka, lai dalītos pieredzē un iedrošinātu, nav nepieciešama bilde ar bērnu, tāpat viņa uzsver, ka šādi viņa pasargā mazuli no apkārtējās pasaules: "Es neuzskatu, ka mazam bēbītim jābūt uz apskati. Viņš šobrīd ir manā aizsardzībā, un lai tas tā arī paliek."

TV personība uzskata, ka publicēt bērna bildes internetā vajadzētu tikai pašam bērnam tad, kad viņš jau ir sasniedzis vecumu, kad ir gatavs kļūt par aktīvu sociālo mediju lietotāju. Arī dziedātāja Liene Greifāne piekrīt Lieckalniņas viedoklim, ka mazu bērnu bildes nevajadzētu likt internetā. Neskatoties uz savu nostāju, dziedātāja ir pamanījusi, ka lielākā daļa sabiedrības uzskata citādi: "Man ļoti bieži pārmet: "Tavus bērnus vispār instagramā neredz, tikai ballītes, darbi un citas lietas."" Greifāne uzskata, ka, jo mazāk ģimene tiks publiskota sociālajos medijos, jo spēcīgāka tā būs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!