Foto: Publicitātes attēls.
Iznācis otrais izglītojošā bērnu žurnāla "Baltais Valis" numurs. Arī šajā žurnālā zinātkārie lasītāji varēs rast atbildes uz dažādiem interesantiem jautājumiem, izlasīt aizraujošus rakstus par dzīvniekiem un personībām, kā arī rakstnieces Līgas Rozentāles pasaku par Tūlītmammu, ko ilustrējusi māksliniece Agnese Aizpuriete.

Žurnāls "Baltais Valis" ir ideju krātuve visai ģimenei un lasāmviela bērniem, kuri sākuši iet skolā vai drīzumā uzsāks skolas gaitas. Žurnāla marta/aprīļa numurā būs lasāma saruna ar ēdienu blogeri Roju Puķi, tāpat lasītāji varēs ne vien uzzināt interesantus faktus par lauvu dzīvi, bet arī iepazīt Rīgas Nacionālā Zooloģiskā dārza iemītniekus – lauvu pāri Kalī un Cvangu. Žurnālā varēs atrast pamācības, kā atpazīt pavasara putnus, izpētīt pasaulē lielākās un mazākās putnu olas, senas rotaļlietas, Leonardo da Vinči un viņa izgudrojumus.

Katrā žurnāla numurā bērnus uzrunā Latvijā pazīstami dažādu jomu profesionāļi, piemēram, psihoterapeite Diāna Zande skaidro, kā pandēmijas laikā iztikt bez draugiem un pulciņiem, bet kārtošanas eksperte un zīmola "Dana ar kasti" radītāja Dana Gulbe sniedz ieteikumus jucekļa savaldīšanai bērnistabā. Tāpat otrajā "Baltā Vaļa" numurā varēs atrast spēles, uzdevumus, eksperimentus un konkursus.

Žurnāla saturs pilnībā veidots Latvijā sadarbībā ar dažādu jomu ekspertiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!