Bērniem vajadzētu ļaut arī atpūsties un izbaudīt bērnību, nevis pārmērīgi noslogot ar neskaitāmiem pulciņiem, šādu viedokli telekanāla "STV Pirmā" raidījumā "Starp mums runājot" pauda Olga Krūze, dizainere un zīmola "Lazy Francis" īpašniece.

Krūzei, pie kuras tik daudz vecāku ved savus bērnus uz modes skatēm, tika taujāts, vai vecāki pietiekami atbalsta savas atvases, uz ko dizainere atbildēja: "Man šķiet, ka vecāki savus bērnus atbalsta pārmērīgi. Piemēram, mans bērns iet daiļslidošanā. Kamēr es viņu gaidu, ir iespēja pagaidīt kafejnīcā, kur mammas savā starpā sarunājas. Un tad ir aptuveni tā – pēc stundas man ir franču valoda, no rīta man ir tas un tas. Un mammai visa viņas dzīve paiet ar bērniem. Respektīvi – ir skola, pulciņi, visa kā ir ļoti daudz."

"Bet es esmu tāda, nezinu, varbūt sliņķe, bet es raugos, kur tad ir tā mana dzīve un bērnam tā bērnība? Visas brīvdienas ir aizņemtas ar pulciņiem, sporta skolām un tad šķiet, kad tas bērns atpūšas?" retoriski vaicā Krūze, liekot aizdomāties, vai vecāki tomēr savus bērnus pārlieku nenoslogo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!