Foto: Publicitātes attēli

12. martā "Kino Bize" turpina "Bērnu rīti" pasākumu ciklu ar Rīgas Starptautiskā kino festivāla Bērnu žūrijas favorītfilmu – mūzikāli krāšņo un iedvesmojošo animācijas kinolenti "Juku un Himalaju zieds". Pēc seansa dalībnieki aicināti piedalīties radošajā darbnīcā, kurā tiks apgleznoti auduma maisiņi, ziņo "Kino Bize".

Filma stāsta par mazo pelīti Juku, kura dodas piedzīvojumu un izaicinājumu pilnā ceļā augstāko kalnu virsotnēs, lai atrastu tautas pasakās daudzināto Himalaju ziedu, kas pārtiek tikai no visspožākās saules gaismas. Mazā pelīte Juku atstāj savu ģimeni, lai šo ziedu atrastu un dāvātu to vecmammai. Filma ieguvusi Bērnu žūrijas galveno balvu Rīgas Starptautiskajā kino festivālā.

Radošajā darbnīcā pēc seansa dalībnieki varēs iedvesmoties no filmas ainām un apgleznot auduma maisiņus, kas noderēs kā praktisks ikdienas aksesuārs.

"Bērnu rīti" programma "Kino Bize" norisinās jau piekto gadu un sniedz atraktīvu un pilnveidojošu kino programmu jaunākajiem skatītājiem. Gaidīts ikviens no trīs gadu vecuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!