1. jūnijā, atzīmējot Starptautisko bērnu aizsardzības dienu, Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas (BKUS) pagalmā no pulksten 12 līdz 15 norisināsies jau par tradīciju kļuvušie Dārza svētki mazajiem pacientiem, viņu vecākiem, kā arī slimnīcas personālam.

Dārza svētkos apmeklētājiem būs sagādāta īsta un sirsnīga svētku atmosfēra, taču arī svinībās nedrīkst aizmirst par to, cik svarīgi ir rūpēties par veselīgu uzturu un nodarboties ar fiziskām aktivitātēm, uzsver Bērnu slimnīcas fonda vadītāja Liene Dambiņa.

Neatņemama Dārza svētku sastāvdaļa ir galda hokeja turnīrs – tajā arī šoreiz gan bērni, gan vecāki un arī slimnīcas personāls varēs mēroties spēkiem ar "Dinamo Rīga" spēlētājiem. Tāpat šajos svētkos mazos pacientus ieradīsies apciemot Latvijas sieviešu basketbola izlases pārstāves, kuras labprāt kopā ar bērniem spēlēs basketbolu, piedalīsies dažādās radošajās darbnīcās, spēlēs milzu spēles vai iemūžinās neaizmirstamas fotogrāfijas.

Ar skanīgām dziesmām Dārza svētkus pieskandinās bērnu vokālais ansamblis "Dzeguzīte", dziedātāji Lauris Reiniks, Normunds Rutulis, kā arī Aija Andrejeva un Katrīna Bindere.

Lai būtu spēks piedalīties visās aktivitātēs, kas norisināsies Dārza svētku laikā, Bērnu slimnīcas fonda draugi – 15 dažādi Latvijas restorāni un pavāri – būs sagādājuši veselīgas un vasarīgas uzkodas.

Svētki norisināsies teritorijā ap Bērnu slimnīcas Vecāku māju, Vienības gatvē 45, Rīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!