Foto: LETA

Rūpēs par vispārējo drošību, brīvās rindas pieeja šobrīd ir atcelta, ziņo Bērnu klīniskā universitātes slimnīca mājaslapā. Tikai ar iepriekšēju pierakstu pieņem visus ambulatoros pacientus, pacientus ar akūtām traumām, kuriem nepieciešama pārsiešana vai atkārtota kontroles vizīte, pacientus, kuriem jāveic EKG izmeklējumi. Ja bērnam ir ieplānots izmeklējums vai uzturēšanās Bērnu slimnīcā un pakalpojuma saņemšanai būs jāuzrāda negatīvs nazofaringālā jeb deguna un mutes iztriepes testa rezultāts (ne vecāks par 48 stundām), aicina šim testam pieteikties laicīgi!

Šobrīd rindas laboratorijās uz Covid-19 testu ir tik garas, ka testa veikšanai ieteicams pieteikties vismaz septiņas līdz 10 dienas pirms gaidāmā Bērnu slimnīcas apmeklējuma.

Ņemiet vērā! Rūpēs par vispārējo drošību, Bērnu slimnīcā brīvās rindas pieeja šobrīd ir atcelta.

Tikai ar iepriekšēju pierakstu noteiktā laikā tiek pieņemti:

  • visi ambulatorie pacienti;
  • pacienti ar akūtām traumām, kuriem nepieciešama pārsiešana vai atkārtota kontroles vizīte izvērtēšanai pēc atrašanās Neatliekamās medicīniskās palīdzības un observācijas nodaļā;
  • pacienti, kuriem jāveic EKG izmeklējumi.

Lai pieteiktos vizītei, Bērnu slimnīca aicina izmantot elektronisko pieteikuma formu mājaslapā vai tālruni 80708866* (darbdienās no pulksten 8 līdz 17).

Bērnu slimnīca jau iepriekš pateicas par sapratni un pacietību, ja Zvanu centra lielās noslogotības dēļ nav iespējams uz zvaniem atbildēt tik savlaicīgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!