Foto: stock.xchng

4. jūnijā invalīdu un viņu draugu apvienība "Apeirons" sadarbībā ar higiēnas izstrādājumu zīmolu "Tena" aicina bērnus un jauniešus ar īpašām vajadzībām izmēģināt tenisa spēli, aizsākot ilgtermiņa sociālo kampaņu "Es varu tāpat kā citi". Pasākums norisināsies "Emri" tenisa kortos, Vaidavas ielā, Rīgā, sākums pulksten 10.

"Mūsu organizācija ik dienu saskaras ar problēmām, kuras izjūt cilvēki ar invaliditāti, tāpēc vēlamies uzsvērt, ka dzīvojam ilgdzīvojošā sabiedrībā, un ir svarīgi, lai ikviens bērns un jaunietis savu dzīvi izdzīvotu pilnvērtīgi, neskatoties uz veselības problēmām. Tāpēc sākam ilgtermiņa projektu, kura mērķis ir iedrošināt bērnus un viņu vecākus piedalīties sportiskās aktivitātēs, tādejādi veicinot dzīves kvalitāti kopumā," stāsta sociālā projekta idejas autors un biedrības "Apeirons" vadītājs Ivars Balodis.

Pasākumā, kas risināsies 4. jūnijā, iecerēti gan ratiņtenisistu paraugdemonstrējumi, gan bērni un jaunieši ratiņtenisistu un treneru pavadībā izmēģinās tenisa spēli.

Paralēli tenisa nodarbībām bērni varēs izklaidēties, skatoties zinātkāres centra "Zili Brīnumi" priekšnesumus.

Pasākumā ir aicināts piedalīties ikviens bērns un jaunietis līdz 18 gadu vecumam. Vietu skaits ir ierobežots, tādēļ interesentiem līdz 27. maijam jāpiesakās, zvanot pa tālruņa numuru 67299277.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!